Cihanbeyli'de "Askıda Ekmek Var" Kampanyası Büyüyor - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli'de "Askıda Ekmek Var" Kampanyası Büyüyor

Cihanbeyli\'de "Askıda Ekmek Var" Kampanyası Büyüyor

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi tarafından yürütülen “Askıda Ekmek Kampanyası” büyüyerek devam ediyor.

30.03.2016 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi tarafından yürütülen "Askıda Ekmek Kampanyası" büyüyerek devam ediyor.

Cihanbeyli Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında başlattığı "Askıda Ekmek Var" kampanyası ilçede bulunan 5 fırında faaliyete devam ediyor. Fırınlara ekmek almaya gelen vatandaşlar, fırınlarda bulunan panolara bağış yapmak istedikleri kadar raptiye asıyor. İhtiyacı olan vatandaşlar ise bu panolardaki raptiye miktarlarına göre ihtiyacı kadar ekmek alabiliyor. Bağışı yapanın da, ihtiyacı olup alanında belli olmadığı projede yaklaşık 30 bin ekmek dağıtıldı.

Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "Bu tür sosyal sorumluluk projelerine önem veriyoruz. Çünkü bu tür projeler toplumumuzun, yardımlaşma isteğini karşılıyor. Bu projede en çok önem verdiğimiz nokta, yardım yapanlarında, projeden faydalananların da bilinmemesi. Böylece ihtiyacı olup alan vatandaşlarımızı da mahcup etmiyoruz" dedi.

Projenin çok faydalı olduğunu belirten fırın sahipleri ise, "Projeye vatandaşlarımızda ilgili, gerekli desteği sağlıyorlar. Düşünüp yapanlardan Allah razı olsun" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli'de 'Askıda Ekmek Var' Kampanyası Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement