Cihanbeyli'de Çevreye Duyarlılık - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli'de Çevreye Duyarlılık

Cihanbeyli\'de Çevreye Duyarlılık

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi ve Cihanbeyli Kaymakamlığı tarafından ilçede bulunan tuz işletmelerinin çevre mevzuatı kapsamında değerlendirme toplantısı yapıldı.

09.11.2015 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi ve Cihanbeyli Kaymakamlığı tarafından ilçede bulunan tuz işletmelerinin çevre mevzuatı kapsamında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Belediye binasında yapılan toplantıya, Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Konya Çevre ve Şehircilik Müdürü Yusuf Karaaslan, Konya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Müdürü Recep Aydoğdu, KOSKİ Genel Müdürlüğü Atıksu Kontrol Şube Müdürü Sait Közoğlu ve ilçedeki tuz fabrikalarının yöneticileri katıldı.

Konya Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapılan sunumda işletme yetkililerine bilgi verildi. İlçenin temiz bir görünüme sahip olması için bütün olanakları seferber ettiklerini ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "İlçemizdeki işletmelerin çevre duyarlılığı bakımından daha dikkatli olmaları gerekiyor. Gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir Cihanbeyli bırakmamız için hepimizin el birliği ile çalışması lazım" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli'de Çevreye Duyarlılık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement