Cihanbeyli'de Entegre Hastanesi Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli'de Entegre Hastanesi Hizmete Girdi

Cihanbeyli\'de Entegre Hastanesi Hizmete Girdi

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde Yeniceoba Entegre Devlet Hastanesi hizmete girdi.

12.01.2016 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde Yeniceoba Entegre Devlet Hastanesi hizmete girdi.

Konya Halk Sağlığı Müdürlüğü, Cihanbeyli Belediyesi ve Yeniceobalı hayırseverlerin katkılarıyla yapımı tamamlanan hizmet binası hizmet vermeye başladı.

Yeniceoba Entegre Hastanesine ziyarette bulunan Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastanenin Yeniceoba Mahallesine hayırlı olmasını dileyen Başkan Kale, "Şu anda hizmete hazır, donanımıyla, içerisindeki çok değerli sağlık çalışanlarıyla entegre hastanemizin önündeyiz. Yeniceoba Mahallemizde Entegre Devlet Hastanemiz hizmete girmiştir. Bu hastanemiz Yeniceoba ve çevre mahallelerimize hizmet verecektir. Hastanemizin Yeniceoba Mahallemize kazanmasında öncü olan Konya ve Cihanbeyli Halk Sağlığı Müdürlüğümüze, AK Parti İl Başkanımız Sayın Musa Arat'a, bütün teşkilatlarımıza ve AK Parti Konya Milletvekilimiz Abdullah Ağralı'ya teşekkür ediyorum" dedi.

Yıllardır Yeniceoba Mahallesi'nde hastanenin bir hayal olduğunu ifade eden Başkan Kale, "Mahalle Sakinlerimizin en çok istediği arzu ettiği hastaneydi. Gerek siyasi gerek bürokratlarımızın yardımlarıyla seçimden önce vermiş olduğumuz sözü yerine getirmiş olduk. İnşallah hizmet kalitesi gün geçtikçe artacaktır. Belediye olarak hastane binasının yapımı için gerekli işlemleri gerçekleştireceğiz. Hastanemizin Yeniceoba Mahallemize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Yeniceoba Mahallesine kazandırılan hastanenin önceden büyük bir eksik olduğunu ifade eden vatandaşlar, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale'ye teşekkür etti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli'de Entegre Hastanesi Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement