Cihanbeyli'de Esnafla İstişare Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli'de Esnafla İstişare Toplantısı

Cihanbeyli'de esnafla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

17.06.2014 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cihanbeyli'de esnafla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye konferans salonundaki toplantıya, İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, Belediye Başkanı Mehmet Kale, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, Belediye Meclis üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Belgin, Ziraat Odası Başkanı Galip Yeşilırmak, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kenan Belgin, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ekinci, Cihanbeyli Ticaret Borsası Başkanı Hacı Kabakcı, Emniyet Amiri Ali Harmancı, Belediye birim amirleri, esnaf ve ilgililer katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Belgin, organizasyonun düzenlenmesi dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Kale'ye teşekkür etti. Belgin, Cihanbeyli esnafıyla ilgili alınacak kararların hayırlı olmasını diledi.

Konuşmasında halka açık, katılımcı bir belediyecilik örneği sergilediklerini belirten Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale ise esnafın ve ilçenin yararı için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini bildirdi.

Alınacak kararların ortak karar olacağını ifade eden Kale, "Önümüzdeki dönem bu tür toplantıları daha sık gerçekleştireceğiz. Sorunlarımıza ortak çözümler üreteceğiz. Belediye olarak problemlerin çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız" dedi.

Konuşmaların ardından gündem maddeleri görüşüldü. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli'de Esnafla İstişare Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement