Cihanbeyli'de Ramazan Denetimleri - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli'de Ramazan Denetimleri

Cihanbeyli\'de Ramazan Denetimleri

Cihanbeyli ilçesinde Ramazan ayı öncesi fırınlar ile gıda üretimi ve satışı yapılan işyerlerinde denetimler artırıldı.

25.06.2014 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cihanbeyli ilçesinde Ramazan ayı öncesi fırınlar ile gıda üretimi ve satışı yapılan işyerlerinde denetimler artırıldı.

Ramazan nedeniyle ilçe genelindeki tüm camilerde temizlik çalışması başlatıldı. Toplam 105 camideki temizlik çalışmalarının Ramazan'a kadar tamamlanmasının planlandığı bildirildi. Diğer taraftan belediye tarafından halkın vakit geçirdiği parklarda bakım çalışmaları yapılıyor.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, İlçe Müftülüğü yetkilileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelerek Ramazan'da yapılması planlanan organizasyonlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Kale, ilçede Ramazan hazırlıklarının artık son aşamaya geldiğini söyledi.

Belediye olarak halkın rahat ve huzurlu bir Ramazan geçirmesi için tüm tedbirleri aldıklarını dile getiren Kale, şunları kaydetti:

"Camilerimiz ve mescitlerimizdeki temizlik çalışmaları devam ediyor. Bu konuda titiz bir çalışma yürütüyoruz. Ramazan ayına kadar bütün camilerimizin temizliğini bitirmeyi hedefliyoruz. Temizlik noktasında gelen tüm talepleri ekiplerimiz yerine getirecektir. Diğer taraftan ilçe Müftümüz ve sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileriyle birlikte Ramazan ayında yapılması planlanan organizasyonlar hakkında istişarelerde bulunduk. Zabıta ekiplerimiz de halkımızın huzuru ve güvenliği için denetimlerini arttırdı. İnşallah Cihanbeyli, 11 ayın sultanı Mübarek Ramazan ayını güzel bir şekilde karşılayacaktır. Belediye olarak bu güzel ayda tüm halkımıza yönelik sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde çeşitli etkinlikler gerçekleştireceğiz." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli'de Ramazan Denetimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement