Cihanbeyli'nin En Uzak Mahallesinde Diploma Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli'nin En Uzak Mahallesinde Diploma Heyecanı

Cihanbeyli\'nin En Uzak Mahallesinde Diploma Heyecanı

Konya’nın Cihanbeyli İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri kursu diploma töreni ilçenin en uzak mahallesi olan Mutlukonak’ta yapıldı.

02.05.2014 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Cihanbeyli İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri kursu diploma töreni ilçenin en uzak mahallesi olan Mutlukonak'ta yapıldı.

Cihanbeyli Halk Eğitim Merkezi Konya'ya 165 Cihanbeyli'ye 75 kilometre uzaklıkta bulunan, Ankara'ya sınır olan ve 217 nüfusluk Mutlukonak Mahallesinde açmış olduğu Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri kursunu tamamladı. Öğretmenliğini Adile Savran tarafından yapılan kursa 28 bayan kursiyer katıldı. Kursiyerlere saç ve cilt analizi yapmak, saç ve saçlı deriye masaj ve bakım uygulamak, saç yıkama, saç ayırma, fön çekme, maşa-vak rasta yapma, saça dalga verme gibi teknikler öğretildi. 4 ay süren kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere diplomaları törenle verildi. Törene katılan daire amirleri ve sivil toplum örgütü kuruluşlarına teşekkür eden Cihanbeyli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Akkurt, "Mutlukonak Mahallesinde ilk defa bir kurs açılıyor ve bir etkinlik yapılıyor. Bu da bize nasip oldu. Bunu için Mutlukonak'da mutluyuz. 28 bayanımızı göstermiş oldukları özveri ve başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Mutlukonak'da bayanlarımıza bir sanat öğrettik, bir altın bilezik sahibi yaptık" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Canip Küçükoğlu ise, "Halk Eğitim Merkezimizin bu tür kurslarla, sosyal çalışmalarla ve farklı etkinliklerle en uzak mahallelere ulaşmasını takdirle karşılıyoruz. Öğretmenimizi ve Halk Eğitim Merkezimizi tebrik ediyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli'nin En Uzak Mahallesinde Diploma Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement