Cihanbeyli'ye Araç Muayene İstasyonu - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli'ye Araç Muayene İstasyonu

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "İnşallah araç muayene İstasyonu en kısa sürede ilçemizde kurularak, vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.

17.02.2015 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "İnşallah araç muayene İstasyonu en kısa sürede ilçemizde kurularak, vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Bu noktada tüm protokoller imzalandı" dedi.

Kale, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede önemli bir eksikliği giderdiklerini söyledi.

Belediye başkanlığına seçilmesinin ardından, araç muayene istasyonu kurulması yönünde başlattıkları girişimlerin sonuç verdiğini belirten Kale, şunları kaydetti:

"Başta Cihanbeyli olmak üzere Altınekin ve Kulu'da ciddi anlamda araç yoğunluğu bulunuyor. Ancak vatandaşlarımız periyodik olarak yaptırdıkları araç muayeneleri için Konya ve Şereflikoçhisar'daki istasyonlara gidiyordu. Bu da insanımıza beraberinde çok ciddi külfetler getiriyordu. Biz de sorunun çözümü için göreve gelir gelmez kolları sıvadık. Belediye olarak çalışma alanımız dahilinde olmamasına rağmen konuyla ilgili çok ciddi gayretlerde ve temaslarda bulunduk. Şimdi ise bu çabalarımızın olumlu sonuç verdiğini memnuniyetle görüyoruz. Ne mutlu bize ki, seçim öncesi verdiğimiz bir sözü daha yerine getirdik. İnşallah araç muayene İstasyonu en kısa sürede ilçemizde kurularak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Bu noktada tüm protokoller imzalandı."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli'ye Araç Muayene İstasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement