Cihat Arslan: "Kupada Kazanmak İstiyoruz" - Son Dakika
Spor

Cihat Arslan: "Kupada Kazanmak İstiyoruz"

Cihat Arslan: "Kupada Kazanmak İstiyoruz"

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde eşleştikleri Galatasaray hakkında açıklamalarda bulunan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Rakip olarak çok güçlü olduklarını biliyoruz ama biz de kazanmak istiyoruz" dedi.

03.02.2016 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde eşleştikleri Galatasaray hakkında açıklamalarda bulunan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Rakip olarak çok güçlü olduklarını biliyoruz ama biz de kazanmak istiyoruz" dedi.

Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında 7 Şubat Pazar günü 19 Mayıs Stadı'nda oynayacağı Trabzonspor karşılaşması hazırlıklarına Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde başladı. Antrenmana sakatlıkları süren ve tedavisini ailesinin yanında İsveç'te devam ettiren Mervan Çelik ve yine dizinde oluşan ödemden dolayı sakat olan Sırp oyuncu Petar Grbic idmana katılmazken, arka adalesinde hafif sakatlığı bulunan ve Trabzon maçında oynaması zor görünen Sami takımdan ayrı çalıştı. Ayrıca yeşil-siyahlılarda bu hafta oynanacak Trabzonspor maçı öncesinde Ahmet Cebe, Muğdat Çelik ve Onur Ayık sarı kart sınırında bulunan oyuncular arasında yer alıyor.

Antrenmanda Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan bu hafta oynayacakları Trabzonspor, yeni transferler ve Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde karşılaşacakları Galatasaray hakkında açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor karşılaşmasında beraber oynamayı seven bir takım olarak sahaya çıktıklarını ifade eden Arslan, "Çok önemli bir karşılaşmayı kazandık. Bu bizim için tarihi bir maçtı, çok şükür onu da atlattık. Futbolcu arkadaşlarımıza maçtan sonra söyledim, bu galibiyet bizim takıma çok yakıştı. Çünkü bu takım beraber oynamayı seven bir takım. Şükürler olsun bunu başarabilen takım bunu da başardı. Trabzonspor maçı güzel bir ivmeydi. Öz güvenimizin tekrar geri gelmesi adına önemliydi. Onun için tüm takımı kutluyorum" diye konuştu.

"OYUNCULARIMIZ TRABZON MAÇINDA ÖZVERİLİ OYNADI"

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynadıkları Trabzonspor maçında eksik noktaları değerlendiren Teknik Direktör Arslan, "Kupa maçında Hugo Rodallega'nın ve Petar Grbic'in sakat olması bizim belli dakikadan sonra oyuncu tercihlerimizde sıkıntı oldu. Ön grubu besleyebilecek oyuncumuz yoktu. Bir ara NGuema'yı sağda oynattık, sonra Soner'in yeri olmamasına rağmen hücuma koyduk. Ama hepsi fedakar ve özverili davrandığı için mevkileri çok aratmadılar" ifadelerini kullandı.

"SAKATLIKLARIN DÜZELMESİ SONRASI ÖNEMLİ TAKIM OLACAĞIZ"

Devre arası transferi sonrası takımın güçlendiğini ancak sakatlıklardan dolayı bazı mevkiler açısından sıkıntı duyduğunu dile getiren Arslan, "Bazı mevkiler açısında yoksunduk, ön grubumuz yoktu. Santrfor yedekte yoktu, sol ön, sağ ön yoktu. Ama hepsi iyileştiği zaman bence önemli bir takım olacağız, yani önemli takım olmaya devam edeceğiz" dedi.

"TRANSFERLER BİZE GÜÇ KATACAK"

Devre ara transferlerini ve Vaz Te transferini de değerlendiren Arslan, "Vaz Te geçen yıl Akhisar Belediyespor'da çok faydalı oldu. Tekrar onun durumu söz konusu olunca biz de gelmesini istedik. Yönetim kurulu da çok istedi. Yani iyi bir transfer oldu, bize güç katacaktır muhakkak. İlk 11 olsun ya da sonradan giren oyuncu olarak her türlü faydasını göreceğiz. Ama asıl transferde biz şunu planladık, hani bizim ilk yarıdaki takıma oyuncu alamasak da olabilirdi. Ama Güray'ın gidişi bize takasla iki önemli oyuncu kazandırdı. Aynı zamanda da biz gelecek senenin de takımını oluşturmak için adım attık. Muğdat oynayarak da fayda sağlamaya başladı, diğer arkadaşlar da oynayarak muhakkak destek olacaklardır. Gelecek senenin de takım olma adına adımlarını attık" şeklinde konuştu.

"KUPADA KAZANMAK İSTİYORUZ"

Galatasaray'ın ligde umduğunu bulamadığından dolayı Ziraat Türkiye Kupası'na daha fazla önem vereceklerini belirten Arslan, "Onun için Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın kafası biraz daha karışık diye düşünüyorum ama Galatasaray kupaya daha odaklı bir takımdır. Ama biz de Allah'a şükür iyi bir takımız, kimseye boyun eğecek bir durumumuz yok. Galatasaray karşısında turu geçmek için sonuna kadar kovalayacağız. İlk maçın evimizde veya dışarıda olması bize büyük avantaj sağlayacağını da düşünmüyorum. İki maç oynanacak, biz ikisinde de kazanmak isteyeceğiz. Yani zor olduğunu biliyorum, rakip olarak çok güçlü olduklarını da biliyoruz ama biz de kazanmak istiyoruz" sözlerini sarf etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Cihat Arslan: 'Kupada Kazanmak İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement