Cihat Aslan'dan Minik Sporcularla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Cihat Aslan'dan Minik Sporcularla Buluştu

Cihat Aslan\'dan Minik Sporcularla Buluştu

Ayvalık Kaymakamlığı Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün Merkezi Kişisel Gelişim Kulübü bünyesinde ‘Kariyer Günleri’ etkinlikleri kapsamında Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediyespor’un başarılı Teknik Direktörü Cihat Aslan konuşmacı olarak katıldı.

29.06.2016 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık Kaymakamlığı Ayvalık Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nün Merkezi Kişisel Gelişim Kulübü bünyesinde 'Kariyer Günleri' etkinlikleri kapsamında Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediye spor'un başarılı Teknik Direktörü Cihat Aslan konuşmacı olarak katıldı.

Balıkesir Körfez 1. Amatör Küme'de Ayvalık temsilcilerinden Yenimahalle Spor Kulübü Sosyal Tesislerinde minik futbolcularla bir araya gelen Aslan'ı; bu buluşmada Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu yalnız bırakmadı.

Yenimahalle Spor Kulübü Başkanı Necdet Mansız ve kulüp yöneticilerinin de hazır bulunduğu söyleşide; Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Aslan gençlere verilen imkanların daha da arttırılması gerektiğini vurguladı.

Gelecekte daha sağlıklı nesillerin yetişmesi için mevcut spor alanları ve imkanlarının da geliştirilmesi gerektiğine işaret eden Aslan, "Bizim gelecek nesile rahat bir hayat standartları sunmak gibi önemli bir görevimiz var. Çünkü bugünün çocukları hayata büyük bir ümitle bakıyorlar. Bu yüzden de ben, birazda çocuklarımızın geleceğine olumlu bir şeyler erebilmek adına işimde başarılı olmaya çalışıyorum. Ben hala kendimi 20 yaşımdayken koşturduğum gibi hissediyorum. Onlar için başarmak adına böyle olmak istiyorum. Bu yüzden de bugün burada buluna Yenimahalle Spor'un minik sporcularından oluşan rol modeller benim için çok önemli." dedi.

Cihat Aslan ile Yenimahalle Spor Kulübü'nün minik sporcularının buluşması Kulüp Başkanı Necdet Mansız'ın Kaymakam Nazlı, Cihat Aslan ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cem Hamzaoğlu'na kulübün renklerini taşıyan atkıları armağan etmesinin ardından topluca hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihat Aslan'dan Minik Sporcularla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement