Çıkrıkçı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Traktör ve Silaj Makinesi Aldı - Son Dakika
Yerel

Çıkrıkçı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Traktör ve Silaj Makinesi Aldı

Çıkrıkçı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Traktör ve Silaj Makinesi Aldı

Hayrabolu'da faaliyet gösteren Çıkrıkçı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, üyelerinin hizmetinde kullanmak üzere silaj makinesi ve traktör satın aldı.

27.09.2014 14:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hayrabolu'da faaliyet gösteren Çıkrıkçı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, üyelerinin hizmetinde kullanmak üzere silaj makinesi ve traktör satın aldı.

Kooperatif Başkanı Levent Gürel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kooperatif olarak bölgede tarımın gelişmesi için çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Hayrabolu'da ciddi anlamda hayvancılık yapıldığını ve silaj kullanımı son yıllarda arttığı için bu makinenin çok önemli olduğunu aktaran Gürel, şunları kaydetti :

"Plan çerçevesinde amaçlarımız doğrultusunda ilerliyoruz. Çiftçilerimize son model teknoloji ve teçhizatla daha geniş hizmet vermek istiyoruz. Bu yolda vatandaşlarımızın ihtiyacına her zaman ön planda tuttuk. Modern bir tarım için teknolojinin yakından takip edilmesi gerektiğine inandığımız için yeni ekipmanlar aldık. Yeni aldığımız çift sıralı mısır silaj makinesi ve traktörle kooperatifimizi güçlendirdik." - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çıkrıkçı Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Traktör ve Silaj Makinesi Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement