Çıldır Göl Festivaline Devasa Türk Bayrağı - Son Dakika
Yerel

Çıldır Göl Festivaline Devasa Türk Bayrağı

Çıldır Göl Festivaline Devasa Türk Bayrağı

İstanbul Aşıkşenlik Kültür Derneği Çıldır Belediyesine Çıldır Göl Festivalinde asılması için Türk Bayrağı hediye etti.

16.07.2016 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Aşıkşenlik Kültür Derneği Çıldır Belediyesine Çıldır Göl Festivalinde asılması için Türk Bayrağı hediye etti.

Aşıkşenlik Kültür Derneği Başkanı Halil Sayak ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu'nu makamında ziyaret ettiler. 24 Temmuz pazar günü Akçakale adasında gerçekleştirilecek olan 16. Uluslararası Çıldır Göl Festivali ve Aşık Şenlik'i Anma etkilikleri kapsamında Aşıkşenlik Kültür Derneği Başkanı Halil Sayak, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu'na festivalde asılması için Türk Bayrağı hediye etti.

Ülke olarak çok zor bir süreçten geçildiğini dile getiren Aşıkşenlik Kültür Derneği Başkanı Halil Sayak " Cennet ülkemizin birliğinden, beraberliğinden, büyüyüp gelişmesinden çok büyük rahatsızlık duyan çevreler sürekli kargaşa çıkarma peşindeler. Bizim devlet ve millet olarak birlik olmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bizde dernek olarak 24 Temmuz pazar günü Akçakale adasında gerçekleştirilecek 16. Uluslararası Çıldır Göl Festivali ve Aşık Şenlik'i Anma etkinliklerine dev bir Türk Bayrağı hazırladık. Şehit kanlarıyla sulanmış bu kutsal bayrağın festivalimize çok büyük renk katacağına inanıyorum" dedi.

Aşıkşenlik Kültür Derneğinin hediye etmiş olduğu Türk Bayrağına teşekkür eden Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu " Aşıkenlik Kültür Derneği Başkanı Halil Sayak beyin ve yönetiminin hediye etmiş oldukları Türk Bayrağı son derece ince bir yaklaşım. Başkanımında sözlerinde bahsettiği gibi ülkemizin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Bayrağına, toprağına, milli değerlerine her zamankinden daha fazla sahip çıkmasına ihtiyaç var. Ülkemizin istikrarını bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecek. Türkiye büyümeye, lider ülke olma yolunda ilerlemeye her şeye rağmen devam edecek. Aşıkşenlik Kültür Derneğimizin belediyemize hediye etmiş oldukları kutsal bayrağımızı festivalimizin en güzel yerine asacağız. Biz bu bayrak altında doğduk, ilelebete kadar bu bayrak altında yaşayıp bu bayrak altında öleceğiz. Bu duyarlı davranışlarından dolayı Aşıkşenlik Kültür Derneği Başkanımız Halil Sayak bey ve yönetim kurulu üyelerine şahsım ve ilçe halkım adına çok teşekkür ediyorum" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çıldır Göl Festivaline Devasa Türk Bayrağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement