Çıldır Lisesi Öğrencileri Tabletlerine Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Çıldır Lisesi Öğrencileri Tabletlerine Kavuştu

Çıldır Lisesi Öğrencileri Tabletlerine Kavuştu

Ardahan Çıldır ilçesinde Fatih Projesi Kapsamında Çıldır Çok Programlı Lisesi Öğrencilerine 200 adet tablet bilgisayar dağıtıldı.

24.04.2014 11:25  Güncelleme: 11:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan Çıldır İlçesinde Fatih Projesi Kapsamında Çıldır Çok Programlı Lisesi Öğrencilerine 200 adet tablet bilgisayar dağıtıldı.

Ülkemiz genelinde gerçekleştirilen "Fatih Projesi" kapsamında Çıldır Çok Programlı Lisesi 9. Sınıf öğrencilerine 200 adet tablet dağıtımı Çıldır Lisesi konferans salonunda gerçekleşti. Tablet Dağıtımına Çıldır İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Aktemur, Milli eğitim Şube Müdür Vekili Fehmi Aksu, Çıldır Lisesi Müdürü Atalay Tekirdaş, Öğretmenler ve velilerin katılımıyla gerçekleşti. Tabletlerin öğrencilere dağıtılmasının ardından açıklama yapan Çıldır Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Aktemur "Ülkemiz genelinde uygulanan "FATİH PROJESİ" kapsamında bizle 9. sınıf öğrencilerimize tablet bilgisayarlarını dağıttık. He öğrencimizin kendine özel şifrelerle kullanacağı tablet bilgisayarlar öğrencilerimizin daha kaliteli eğitim almalarında, bilgiye daha hızlı ulaşmaları için önem arz edecektir. Ümit ediyorum ki öğrencilerimiz tabletlerini daha etkin kullanarak teknoloji çağından en iyi şekilde faydalanacaklardır" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çıldır Lisesi Öğrencileri Tabletlerine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement