Çıldır Myo Kızılay Kulübü Oluşturuldu - Son Dakika
Yerel

Çıldır Myo Kızılay Kulübü Oluşturuldu

Çıldır Myo Kızılay Kulübü Oluşturuldu

Çıldır Meslek Yüksek Okulu ve Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanlığı imzalanan protokolle “ÇILDIR MYO KIZILAY TOPLULUĞU” oluşturdu.

18.12.2014 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çıldır Meslek Yüksek Okulu ve Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanlığı imzalanan protokolle "ÇILDIR MYO KIZILAY TOPLULUĞU" oluşturdu.

Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural ve Çıldır Meslek yüksek Okulu Öğretim görevlisi Ömer Cenap Özdemir'in girişimleri sonucu oluşturulan Kızılay öğrenci topluluğu üreteceği projelerle hizmet vermeye başlayacak.

Topluluk Başkanlığını ÇMYO öğrencisi Azize Çiğir üstlenirken Akademik Danışmanlığını da ÇMYO Öğretim görevlisi Ömer Cenap Özdemir üstlendi. Özdemir yaptığı açıklamada "Türk Kızılayı Dünyaca tanınan önemli bir Sivil Toplum Örgütüdür. Yaptığı hizmetler dünyaca kabul gören bu kuruluşun ferdi olmak öğrencilerimizi bu çerçevede yönlendirmek bizim içinde çok önemlidir. Ülkemizde kamu yararına çalışan en büyük sivil toplum kuruluşu olan Türk Kızılayı'nın yürüttüğü insancıl faaliyetlere artık öğrencilerimizde katkı sunarak birer Kızılay neferi olacaklardır. Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanlığı ile ortaklaşa hareket ederek insan ıstırabınız olduğu her noktada üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz"dedi.

Topluğun kurulmasından memnuniyetini dile getiren Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural "ÇILDIR MYO KIZILAY TOPLUĞU'nu oluşturarak öğrencilerde Kızılay bilincinin oluşmasını sağlayan ÇMYO Müdürü Barış Aşçı'ya ve Akademik danışmanlığını üstlene Ömer Cenap Özdemir hocamıza teşekkür ederim. İnsan ısdırabının olduğu her noktada varlığını hissettiren Türk Kızılayı ÇMYO ile beraber daha güzel projelere imza atacaktır. Topluluğun akademik danışmanlığını üstlenen Ömer hocamızın bilgi ve birikimiyle güzel işlere imza atarak Türk Kızılayı'nın vizyon ve misyonu doğrultusunda daha sağlam adımlar atacağız" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çıldır Myo Kızılay Kulübü Oluşturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement