Çim Hokeyi Takımını Taşıyan Midibüsün Devrilmesi - Son Dakika
Güncel

Çim Hokeyi Takımını Taşıyan Midibüsün Devrilmesi

Çim Hokeyi Takımını Taşıyan Midibüsün Devrilmesi

Şanlıurfa'da 14 yaş altı Diyarbakır Emniyetspor Çim Hokeyi takımını taşıyan midibüsün şarampole yuvarlandığı kazada hayatını kaybeden polis memuru için Diyarbakır'da İl Emniyet Müdürlüğünce kurulan taziyeye Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Çağdaş da katıldı Fahrettin Çağdaş: "Hayatını.

16.12.2013 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki gün 14 yaş altı Diyarbakır Emniyetspor Çim Hokeyi takımını taşıyan midibüsün Şanlıurfa'da şarampole yuvarlandığı kazada hayatını kaybeden polis memuru Ali Polat (34) için Diyarbakır'da İl Emniyet Müdürlüğünce kurulan taziyeye Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Çağdaş da katıldı.

Hanililer Yasevindeki taziyeye İl Emniyet Müdürü Recep Güven, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fahrettin Çağdaş ve şehidin meslektaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Polis memuru Polat'ın taziyesinde dua eden Çağdaş, AA muhabirine, Polat'ın resmi görevinin yanında kentte sportif faaliyetlerde de görev yapan bir memur olduğunu belirterek, taziye kurulduğunu duyduklarında gelip başsağlığı dilemek istediklerini söyledi.

Çağdaş, taziye ziyaretinde bulunmanın Müslüman olmanın bir gereği olduğunu vurgulayarak, yurt dışında olan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in de başsağlığı dileklerini ilettiğini belirtti.

Diyarbakır'a başka ilden gelip görev yapan bir memurun görevi dışında bölgedeki gençler ile sosyal sorumluluk görevinde bulunmasının memnuniyet verici olduğunu kaydeden Çağdaş, şöyle dedi:

"Bilinen polis memuru görevi dışında Polat'ın gençler ve insanlarla bir arada olması çok önemliydi. Taziye ziyaretine gidişimizin ana sebeplerinden birisi de bu sorumluluğa sahip olmasıydı. Polis kimliği dışında insana ve sosyal projelere önem vermesi bizi sevindiren bir çalışmaydı. Hayatını insanlığa adamış bir memurun ölümünden duyduğumuz üzüntüyü dile getirmek için taziyeye giderek mesai arkadaşlarına ve İl Emniyet Müdürüne başsağlığı dileklerimizi ilettik."

Önceki gün 14 yaş altı Diyarbakır Emniyetspor Çim Hokeyi takımını taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu polis memuru Ali Polat hayatını kaybetmiş, 20 kişi yaralanmıştı. Kazada yaşamını yitiren polis Ali Polat için dün Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şubesi bahçesinde uğurlama töreni düzenlenmişti. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çim Hokeyi Takımını Taşıyan Midibüsün Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement