Çimen, 'Akp İktidarı Erzurum'u En Fakir İl Yaptı' - Son Dakika
Yerel

Çimen, 'Akp İktidarı Erzurum'u En Fakir İl Yaptı'

Çimen, \'Akp İktidarı Erzurum\'u En Fakir İl Yaptı\'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Ertürk Çimen Erzurum’un şirin ilçesi Uzundere’de seçmenle buluştu.

24.10.2015 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili Adayı Ertürk Çimen Erzurum'un şirin ilçesi Uzundere'de seçmenle buluştu.

Uzunderelinin ilgi ile karşıladığı Ertürk Çimen, Uzunderelilere teşekkür etti. Çimen, 'İlde ve ilçelerde en çok kahvehane var ve buralar işsiz insanlardan geçilmiyor' dedi.

Yatırımın olmadığı bir ilde işsizliğin kol gezdiğini, 13 yıllık AKP iktidarının Erzurum'u ve İlçelerini taşıdığı noktanın iç acıcı olmadığını ifade eden MHP'li Çimen, 'Uzundere'ye geldik kahvehaneler çok ve tıklım tıklım işsiz gençlerle dolup taşıyor. Bunu gördük. Caddeleri süslemekle vatandaşın karnı doymuyor. İşsiz gence iş lazım, laf değil. Ama görüyorum ki AKP'nin milletvekili adayları dolaşıp bizi iktidara taşıyın işsizlik sorununu çözelim diyorlar. Peki adama sormazlar mı 13 yıl iktidarda kim vardı? diye. 13 yılda yapamadınız acaba kaçıncı 13 yılda kahveleri dolup taşıran işsiz insanlara istihdam sağlayacaksınız.? Artık millet sizlere inanmıyor. Algı yönetimlerinize de inanmıyor' şeklinde konuştu.

'UYAN ERZURUM UYAN BUNLARIN İŞİ OLMUŞ YALAN DOLAN'

MHP Milletvekili adayı Ertürk Çimen AKP'ye bir kez daha seslenerek, yalan siyasetinden vazgeçmelerini istedi.

'Uyan Erzurum uyan bunların işi olmuş yalan dolan' diyen Ertürk Çimen 13 yıllık AKP iktidarında yoksulluk, yolsuzluk, işsizlik ve terörün oluştuğunu söyledi.

Çimen sözlerini şöyle sürdürdü:

'Erzurum'da yatırım diye bir şey yok. Bölgenin ekonomisini geliştirecek, halka istihdam sağlayacak hiçbir yatırım yok. Ne Erzurum'un ne de ilçelerin bu anlamda yatırım almadığı görülüyor.

İlçeler gün geçtikçe köye dönüşüyor. Kamu kurumları kapatılıyor. Hastanelerde yeteri kadar doktor yok. Gençler isiz kalıyor, halk göçe zorlanıyor.

ÜLKEMİZ PKK'NIN SİLAH DEPOSUNA ÇEVRİLDİ

13 yıldır ülkeyi yöneten AKP iktidarı terör problemini çözmek yerine daha da artırmıştır. Çözüm süreci ile birlikte terör örgütüne karşı operasyon yapılmaması nedeniyle ülkemiz PKK'ın silah deposuna çevrildi.

Bu silahlar yığılırken tedbir alması gerekenler neredeydi? Terör sorunu çözemeyenler şimdi teröre karşı tepki mitingleri yapıyor. Bunun ne anlamı var. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Devlet yönetimi pardon demeye gelmez. Devletin hata yapma lüksü yoktur. Hata yapanlar bunun karşılığında o makamları terk etmelidir.'

Ertürk Çimen MHP'nin Türk Milleti'nin yanında olduğunu, MHP Erzurum Milletvekili adaylarının da seçilmesi halinde Erzurumlunun ilçeleriyle birlikte Erzurum'un sorunlarına çare olacaklarının altını çizdi.

Çimen, 'İşsize iş, yoksula aş, bayrağa saygı, vatan bölünmez, teröre geçit yok, köylüye, çiftçiye, üreticiye, çalışana rahat nefes ancak MHP iktidarı ile mümkündür. Bütün hemşerilerimi MHP'ye oy vermeye davet ediyorum' dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çimen, 'Akp İktidarı Erzurum'u En Fakir İl Yaptı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement