Çin Büyükelçisi'nden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Çin Büyükelçisi'nden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret

Çin Büyükelçisi\'nden Ankara Büyükşehir Belediyesi\'ne Ziyaret

Çin Halk Cumhuriyeti’nin Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang, beraberinde Çinli iş adamlarıyla birlikte, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’i ziyaret etti.

06.03.2016 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin Halk Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang, beraberinde Çinli iş adamlarıyla birlikte, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Çin Büyükelçisi Yu Hongyang, son 20 yılda büyük gelişme gösteren Ankara'nın, dünya başkentleri arasında hatırı sayılır bir konuma ulaştığına dikkat çekti. Büyükelçi Yu Hongyang, Çinli iş adamlarının, hızla gelişen Ankara'nın gelecek yıllarla ilgili projelerini öğrenerek, bu sürece nasıl bir katkı verebileceklerini sunmak için Başkan Gökçek'i ziyaret ettiklerini söyledi.

Çinli iş adamları da sahip oldukları şirketlerin faaliyet alanları, iş hacimleri, yatırım kapasiteleri, yaptıkları ve yapmakta oldukları işler konusunda bilgi sundu. Başkan Gökçek de uygun olan sektörlerde Çinli iş adamlarıyla iş yapmaktan memnuniyet duyacaklarını belirterek, gelen teklifleri değerlendireceklerini söyledi.

Ziyarette, Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçisi Yu Hongyang, günün anısına Başkan Gökçek'e çini vazo armağan etti. Başkan Gökçek de çok beğendiği armağanın, motifleriyle Türk yapımı vazolara çok benzediğini belirterek teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çin Büyükelçisi'nden Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement