Çin Kulübünden Ersun Yanal'a 2,5 Milyon Euro'luk Teklif - Son Dakika
Spor

Çin Kulübünden Ersun Yanal'a 2,5 Milyon Euro'luk Teklif

Çin Kulübünden Ersun Yanal\'a 2,5 Milyon Euro\'luk Teklif

Burak Yılmaz ve Ersan Adem Gülüm'ü transfer eden Çin kulüpleri gözünü Ersun Yanal'a dikti. Yanal, Çin takımından aldığı yıllık 2.5 milyon euro'luk öneriyi değerlendirecek.

06.02.2016 11:21  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çin kulüpleri, Beşiktaşlı Ersan Adem Gülüm ve Galatasaraylı Burak Yılmaz'dan gözünü şimdi de teknik direktör Ersun Yanal'a dikti. 26 Şubat'ta sona erecek transfer dönemi öncesinde üst üste flaş transferler yaparak kadrolarını güçlendiren Çin ekipleri, teknik adam konusunda da dünyaca ünlü çalıştırıcıları görevlendirerek ligin kalitesini artırmak için kolları sıvadı.

YANAL'A YILLIK 2,5 MİLYON EURO'LUK TEKLİF

A Milli Takım, Fenerbahçe ve Trabzonspor macerasından sonra yayıncı kuruluş Lig TV'de yorumcu olarak görev yapan Yanal'a Çin'den ciddi bir teklifin geldiği ve deneyimli hocanın bunu değerlendirmeye aldığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre Yanal'a yılda 2.5 milyon euro gibi bir rakam önerildiği, kendisinin de yayıncı kuruluşla görüştükten sonra son kararını vereceği bildirildi.

ÇİN'DE YILDIZLAR GEÇİDİ

Çin'de Burak Yılmaz'ın yeni takımı Beijing Guoan'ı Alberto Zaccheroni, Guanzhou Evergrande Taobao'yu Luiz Felipe Scolari, Shangai Sipg'i Sven-Goran Eriksson ve Jiangsu Suning'i Dan Petrescu gibi futbol dünyasının ünlü isimleri çalıştırıyor. Eğer Yanal'ın bu transferi gerçekleşirse Ersun Hoca bu isimlerle mücadele edecek.

Son Dakika Spor Çin Kulübünden Ersun Yanal'a 2,5 Milyon Euro'luk Teklif - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • KaafKeef: hep onlar mı bize kazık atacak Sıra Bizde 6 1 Yanıtla
  • maraz: turkler Çin malı olmuş hahahshhsahhshs 5 2 Yanıtla
  • Gs : hani lazio alacaktı haber yapmıştınız bir ay önce bunu bırak lazioyu cinliler bile almaz türkiyede nasilsa sallamak bedava yakında Barcelona ya verirsiniz 5 1 Yanıtla
  • BordoKlavyeli: Ersun yanal iyi bir hoca oparaya değer ama burakta kazığın hasını yediler üstüne para almalıydılar. 3 1 Yanıtla
  • haşin: çin de para ile yasamakta zor len dili farklı yemekleri farklı havasi berbat 3 0 Yanıtla
  • deli: neye sevinmiş 1 0 Yanıtla
  • Habip : Ersun hoca sende gidersen iyi olur.Orada Türkiye ilişkili futbol etkinliği gerçekleşir. 0 1 Yanıtla
  • Çorak Köyün Muhtarı: ÇIÇI karşı çıkabilir: 0 0 Yanıtla

Advertisement