Çınarcık'a Yaz Sezonunda 600 Bin Turist Bekleniyor - Son Dakika
Güncel

Çınarcık'a Yaz Sezonunda 600 Bin Turist Bekleniyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Çınarcık iskelesi ve plajlarından görüntüler- Şelale görüntüsü- Çınarcık Turizm Derneği Başkanı Naci Soyer ile röportaj Kışın nüfusu 13 bin olan ve doğası ve havasıyla turistlerin gözde mekanlarından biri olan Çınarcık'ta yaz ayında 600 bin turisttin gelmesi bekleniyor.

29.06.2015 13:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Çınarcık iskelesi ve plajlarından görüntüler- Şelale görüntüsü- Çınarcık Turizm Derneği Başkanı Naci Soyer ile röportaj Kışın nüfusu 13 bin olan ve doğası ve havasıyla turistlerin gözde mekanlarından biri olan Çınarcık'ta yaz ayında 600 bin turisttin gelmesi bekleniyor.Çınarcık Turizm Derneği Başkanı Naci Soyer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çınarçık'ın doğal güzellikleri, havası ve deniziyle yazın cazibe merkezi olduğunu söyledi.Çınarcık'ın kışın 13 bin nüfusu olduğunu ama yazın ise ilçede nüfus patlaması yaşandığını belirten Boyer, şunları kaydetti: "Turizm bölgesi olan ilçemiz Kocaeli, Bursa ve İstanbul gibi büyük şehirlere bir saat mesafe uzaklığında. Kara yolu yada deniz yoluyla da gelinebiliyor. İlçemiz doğa yapısı itibarıyla Türkiye'nin en gözde yerlerinden biri. Mavi ile yeşilin müthiş uyumunun olduğu, kolay ulaşılır bir yer. Ramazan bayramı dolayısıyla şu an 150 bin turist ağırlıyoruz. Ancak bizim bu yıl Çınarcık'ta hedefimiz 600 bin turisttir. İlçemizde gezi yerlerimiz oldukça fazla. İlçemizin meşhur dondurması ve çınar böreği için yurt dışından gelen tatilcilerimiz dahi var. İlçemiz bizim için yarım cennet. Bu kadar fazla sayıda turistin bir anda gelmesi olası problemleri de beraberinde getiriyor ancak bu bizim için tatlı dert niteliğinde" diye konuştu.İlçede tatil yapan Vedat Yılmaz da, hipertansiyon hastalığına yakalanarak sağ tarafından felç geçirdiğini, doktoru ve tanıdıklarının ısrarlarıyla Çınarcık'a geldiğini söyledi.Çınarcık'ta tatil yapmanın kendisine çok iyi geldiğini belirten Yılmaz, "Bir sene gibi kısa bir süre içerisinde Allah'a bin şükür felci yenmeyi başardım. Doktorum bu bölgedeki oksijenin büyük katkı sağladığını söyledi. Yürüyemeyecek halde geldim ancak şuan sapasağlamım" dedi.

Çınarcık\'a Yaz Sezonunda 600 Bin Turist Bekleniyor
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çınarcık'a Yaz Sezonunda 600 Bin Turist Bekleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Nevzat YILDIZ: Oksijeni en bol ve en yararlı 3 ilçeden biri dünyada çınarcığımızdır..İstanbula 1 saat mesafede bukadar yakin ve bu kadar muazzam doga ile içiçe bir yer yok 0 0 Yanıtla

Advertisement