Çınarcık'ta "Z-Kütüphane" Açıldı - Son Dakika
Yerel

Çınarcık'ta "Z-Kütüphane" Açıldı

Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Hüdaverdi Aydın Ortaokulunda "Z-Kütüphane (Zenginleştirilmiş Kütüphane)" açıldı.

08.01.2016 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Hüdaverdi Aydın Ortaokulunda "Z-Kütüphane (Zenginleştirilmiş Kütüphane)" açıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Mete, açılışta kütüphanenin içinde bilgisayardan elektronik eğitim materyallerine, internetten zeka oyunlarına kadar çocukların ilgisini çekebilecek birçok materyalin bulunduğunu söyledi.

Öğrencilerin en iyi şekilde eğitim ve öğretimlerine devam etmeleri için çalıştıklarını belirten Mete, "Onlara en iyi imkanları sunma gayreti içerisindeyiz. Devlet imkanları ile yapılan Z-Kütüphanemiz sadece öğrencilere değil, Çınarcık halkına da açık olacaktır. Binlerce kitap ve dergilerin yanı sıra farklı materyallerin de bulunduğu kütüphanemizin herkese yararlı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Kütüphanenin açılışı, Çınarcık Kaymakamı Cafer Sarılı, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, İl Milli Eğitim Müdürü Mete ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ tarafından yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çınarcık'ta 'Z-Kütüphane' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement