Çınarda Veli Toplantıları Başladı - Son Dakika
Yerel

Çınarda Veli Toplantıları Başladı

Çınarda Veli Toplantıları Başladı

2015-2016 Eğitim öğretim yılının başlaması ile Özel Çınar Koleji’nde de veli toplantıları başladı.

17.10.2016 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015-2016 Eğitim öğretim yılının başlaması ile Özel Çınar Koleji'nde de veli toplantıları başladı.

İlkokul ve Ortaokul velilerinin katıldığı toplantıda eğitim-öğretimin önemi ile birlikte çınar kültürüne değinildi. İlkokul Müdür Yardımcısı Arzu Güldür, toplantıda yaptığı konuşmada öğrencinin başarısındaki kilit unsurun okul-aile ve öğrenci işbirliğinde olduğunun önemine değindi.

Çınar konferans salonunda devam eden veli toplantısında Yaşam Becerileri Zümre Başkanı Kübra Gülbenk, Yaşam Becerileri Atölye faaliyetlerini de velilerle paylaştı. Konferans sonunda yaşam becerileri öğretmenlerinin kendilerini tanıtmalarının ardından sınıflara geçen veliler diğer branş öğretmenleri ile de tanıştı. Velilerimize girdikleri ders hakkında bilgiler veren öğretmenler, sözü sınıf öğretmenlerine bıraktı.

Sınıf öğretmenleri, öğrencilerin düzen ve temizliği, derse etkin katılımları, öğrencilerin eğitim- öğretimde sorumluluk bilincinde olmalarıyla birlikte okuma alışkanlığı kazandırma ve ödev takibinin nasıl yapılması gerektiğini velilere detaylı bir şekilde anlattılar.

Toplantının sonunda ise Muharrem Ayı dolayısıyla Aşure ikramına geçildi. Bu sırada velilere yeni okul sistemi webportal hakkında da bilgilendirme yapıldı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çınarda Veli Toplantıları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement