Çınarlı Çocuklar Halkbank Takviminde - Son Dakika
Yerel

Çınarlı Çocuklar Halkbank Takviminde

Çınarlı Çocuklar Halkbank Takviminde

Halkbank Şehit Haşim Türkoğlu İlkokulunda 2015 yılında Halk Bank Genel Müdürlüğü tarafından Kaymakam İsmail Şanlı ile birlikte ziyaret edildi.

12.02.2016 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Çınar İlçesi Yıllarca Köyünde Halk Bankası tarafından yaptırılan Halkbank Şehit Haşim Türkoğlu İlkokulunda 2015 yılında Halk Bank Genel Müdürlüğü tarafından Kaymakam İsmail Şanlı ile birlikte ziyaret edildi.

Öğrencilere çeşitli hediyeler veren yetkililer daha sonra oluşturulan Fotoğraf albümünü Halk Yatırımın 2016 takviminde kullandı. Öğrencilerin Fotoğrafları ve yapmış oldukları resimlerden oluşan Takvim 2016 Halk Yatırım adıyla bütün resmi daire ve kuruluşlara gönderildi. Kendilerini takvimde gören çocuklar ve öğretmenleri bu jest karşısında çok mutlu olduklarını ve yetkililere çok teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Kaymakam Şanlı ;"Bizim İçinm Gurur Verici"

Çınar Kaymakamı İsmail Şanlı ,Çınar'lı çocukların resimlerinden oluşan takvimden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Şanlı,"Çocuklarımızın fotoğrafları ve resimlerinden oluşan takvimden dolayı çok mutlu olduk .Bu çalışmadan dolayı Halk Bankasına ve Halk Yatırıma çok teşekkür ediyoruz. Çınarlı hemşerilerimiz ve öğrencilerimiz adına Halk Yatırım Genel Müdür Sayın Murat Çetinkaya'yı arayarak bizzat teşekkür ettim" dedi.

Köyde yaşayan öğrenci velileri çocuklarının takvimde yer almasından dolayı çok heyecanlandığını ve mutlu oldukları da kaydedildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Çınarlı Çocuklar Halkbank Takviminde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement