Cinayet: 2 Ölü - Son Dakika
Güncel

Cinayet: 2 Ölü

Görüntü Dökümü : Cinayetin işlendiği evlerden görüntüler Polis ekiplerinin çalışması, cenazelerin çıkarılışları Isparta'da cinayet: 2 ölü Isparta'da bir kişi, annesi ve aynı mahallede yaşayan kadını bıçaklayarak öldürdü.

20.01.2016 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Cinayetin işlendiği evlerden görüntüler

Polis ekiplerinin çalışması, cenazelerin çıkarılışları Isparta'da cinayet: 2 ölü

Isparta'da bir kişi, annesi ve aynı mahallede yaşayan kadını bıçaklayarak öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Yedişehitler Mahallesindeki annesi Türkan A'nın evine gelen Mustafa A, para istedi. Annesiyle tartışmaya başlayan Mustafa A, yanındaki bıçakla Türkan A'nın boğazını kesti. Türkan A, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Annesinin evinden çıkan Mustafa A, aynı sokakta başka bir evin önünde duran Aynur Akkuş'tan para isteyerek, giriş kattaki dairesine kadar kovaladı. Akkuş içeri girerek kapıyı kilitledi. Kapıyı açamayan Mustafa A, mutfağın camını kırarak girdiği dairede Akkuş'u bıçaklayarak öldürdü.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, Mustafa A'yı gözaltına aldı. Zanlının annesinden ayrı yaşadığı ve şizofreni hastası olduğu öğrenildi.

Türkan A. ve Aynur Akkuş'un cesetleri, olay yerindeki savcılık incelemesinin ardından otopsi için Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cinayet: 2 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement