Cinayet İşledikten Sonra 28 Saat Çatıda Direnen Şahıs İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Cinayet İşledikten Sonra 28 Saat Çatıda Direnen Şahıs İntihar Etti

Cinayet İşledikten Sonra 28 Saat Çatıda Direnen Şahıs İntihar Etti

Bingöl'de arkadaşı Yakup Polat'ı öldürdükten sonra bir inşaatın çatısına çıkıp 28 saat direnen Mehmet Ali Seçkin, intihar etti.

14.02.2015 18:00  Güncelleme: 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'de 28 yaşındaki arkadaşı Yakup Polat'ı öldürdükten sonra dün saat 14.30'da bir inşaatın çatısına çıkan, bugün ise kendisini ikna etmeye çalışan 3 polis memurunu pompalı tüfek ile hafif şekilde yaralayan 30 yaşındaki Mehmet Ali Seçkin, 28 saat sonra intihar etti.

POLİSLER KANLAR İÇİNDE BULDU

Bugün saat 17.30'da Mehmet Ali Seçkin'in çatıdan 6'ncı kata indikten sonra silah sesi gelmesi üzerine, çok sayıda özel harekat timi ve çevik kuvvet ekibi binaya girdi. 6'ncı kata çıkan polisleri Seçkin'i kanlar içinde bulunca, sağlık ekiplerini çağırdı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Seçkin'in yaşamını yitirdiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri, Mehmet Ali Seçkin'in intiharıyla ilgili araştırmasını sürdürüyor.

NELER YAŞANMIŞTI?

Bingöl'de Küçük Sanayi Sitesi'nde mobilyacılık yapan Mehmet Ali Seçkin, arkadaşı, Bingöl Üniversitesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Yakup Polat ile birlikte kendi kullandığı araçla Çapakçur Deresi mevkiine geldi. Seçkin, burada henüz bilinmeyen nedenle arkadaşı ve yaşıtı Yakup Polat'ı pompalı tüfekle vurup öldürdü. Ceseti dere yatağına bırakan Mehmet Ali Seçkin, daha sonra çevre bulunan inşaatın çatısına çıkarak çevreye rastgele ateş etmeye başladı.

"BENİM İÇİN HER ŞEY BİTTİ"

Vatandaşın ihbarı ile bölgeye gelen polis zanlıyı ikna edemeyince bölgeye çok sayıda özel harekat polisi de sevk edildi. Saldırganın "İnmiyorum ben adam vurdum, benim için her şey bitti" sözleri üzerine bölgede araştırma yapan polis ekipleri, dere yatağında bir erkek cesedi buldu. Yakup Polat'a ait olduğu tespit edilen ceset olay yerine sevk edilen gelen ambulansla Bingöl Devlet Hastanesi morguna ardından otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinayet İşledikten Sonra 28 Saat Çatıda Direnen Şahıs İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • TRFSM: Adam cinayeti işlemiş ama anlaşılan mecbur bırakılmış sözlerinden ne kadar pişman olduğu anlaşılıyor Allah kimseyi mecbur bırakmasın o anı yaşatmasın insan canı almak Allah a mahsus kula değil 19 3 Yanıtla
  • Düdüükkk: Yazık oldu iki insan yazık ülkemizin değerleri bunlar yazık 11 10 Yanıtla
  • x-ray: elinde silah olan kişi cinayet zanlısı hemen etkisiz hale getirilmelidir, 28 saat onu orda tutan polise yazıklar olsun, 2 kişiyi yaraladı, yinede mudahale etmediler, illa bır kaç polisi oldurup ole mudahale eedecekler, iyiki kendini vurdu yoksa yazık olacaktı polıslere. . 3 9 Yanıtla
  • zozan: kendi kendini mi intaar etmiş 2 6 Yanıtla
  • 12: Taniyorum gercekten rahatsizdi,bilmeden konusmayin,her iki aile Allah sabir versin,onlarida affetsin 3 2 Yanıtla
  • METiN YAZAR: Ne diyecegimi bilmiyorum. Bagislayin beni gurbanlar 5 0 Yanıtla
  • Je suis charlie: Gazi kml rumuzlu yorumcu, cinayet islemus isede adam olmeyide biliyor, ya mhp li cani serseri ozgecan kizimizin olum bicimine bakarak yorum yapin. 0 2 Yanıtla
  • :((((: KUSURA BAKMAYİN AMA TURKİEDE ANORMALLAR ÇOK VAR , ANLATMAK ÇOK ŞEYIM VAR AMA O KADAR YAZAMAM , PİSKOLOJİK HASTALAR ÇOK VAR TEDAVİ GÖRMİORLAR ONDAN YADA GENDEN BİRŞEY EKSİK BİLMİORUM 0 0 Yanıtla
  • Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı
    03:20 Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı. Esad Tek isimli vatandaş, evine giderken yolda bu ilginç manzarayla karşılaştı ve hızlıca evinin balkonuna çıkarak gökyüzünde duran cismi ve ışığı cep telefonuyla kayıt altına aldı. Cisim bir süre hareketsiz durduktan sonra kayboldu.

  • FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    03:15 FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, iflas eden firmasının müşterilerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bankman-Fried, yatırımcılara ve borç verenlere yalan söylemekten ve milyarlarca dolarlık kripto para çalmaktan suçlu bulunmuştu. Mahkemede konuşan Bankman-Fried, yatırımcılardan ve çalışanlardan özür diledi.

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.


Advertisement