Cinayet Sanığı, Adliyeye Koltuk Değnekli Getirildi - Son Dakika
Güncel

Cinayet Sanığı, Adliyeye Koltuk Değnekli Getirildi

Eskişehir'de işlettiği kafeteryaya gelip, kendisini ve bir müşterisini pompalı tüfekle ateş ederek yaralayan 39 yaşındaki Murat Şimşek'i tabancayla öldüren 47 yaşındaki Arif Doruk hastaneden taburcu edilip adliyeye sevk edildi.

11.04.2014 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de işlettiği kafeteryaya gelip, kendisini ve bir müşterisini pompalı tüfekle ateş ederek yaralayan 39 yaşındaki Murat Şimşek'i tabancayla öldüren 47 yaşındaki Arif Doruk hastaneden taburcu edilip adliyeye sevk edildi. Koltuk değnekleriyle adliyeye getirilen Doruk gazetecilere, "Bu aşk düellosu falan değil. Bu bana musallat olmuş olan bir psikopatın yapmış olduğu bir hadise" dedi.

Olay, geçen 4 Nisan'da İstiklal Mahallesi Adalar Sokak'taki Aysuda Cafe'de meydana geldi. İddiaya göre Murat Şimşek pompalı tüfekle kafeye gelerek, aralarında husumet bulunan işyeri sahibi Arif Doruk'a ateş etti. Olayda Arif Doruk ile kafede müşteri olarak oturan Faruk Yufka yaralandı.

Sol ayağından yaralanan işyeri sahibi Arif Doruk da kendisini yaralayan Murat Şimşek'e tabancayla ateş etti. Göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralanan Şimşek, 112 ambulansıyla kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'nde doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı.

'DİKKATLİ HABER, HER ZAMAN SAĞLIKLI HABERDİR'

Olayda yaralanan Arif Doruk ile Faruk Yufka Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Faruk Yufka tedavisinin ardından taburcu edildi. Kendisini yaralayan Murat Şimşek'i tabancayla ateş ederek öldüren Arif Doruk'un da tedavisi tamamlandı. Hastaneden bugün taburcu edilen Doruk, polisler tarafından adliyeye getirildi. Ekip otosundan inerek koltuk değnekleriyle yürüyen Arif Doruk basın mensuplarına dönerek şunları söyledi:

"Sayın arkadaşlar atmış olduğunuz manşetlere dikkat edin. Önce bu olayın ne olduğunu emniyet biriminden öğrenin. Bu aşk düellosu falan değil. Bu bana musallat olmuş olan bir psikopatın yapmış olduğu bir hadise. Bizim de çoluğumuz çocuğumuz var, eşimiz dostumuz var. Önce emniyetten öğrenin ne olduğunu sonra manşet atın. Dikkatli haber her zaman sağlıklı haberdir. Birilerinin hayatını söndürmeye çalışmak doğru değil." - Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinayet Sanığı, Adliyeye Koltuk Değnekli Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement