Cinayet Sanığı Sevgililer, Susma Hakkını Kullandı - Son Dakika
Güncel

Cinayet Sanığı Sevgililer, Susma Hakkını Kullandı

Cinayet Sanığı Sevgililer, Susma Hakkını Kullandı

Antalya'da 26 yaşındaki sevgilisiyle birlikte parçaladıkları cesedi poşetlerle taşıyıp tuvalet çukuruna atan 56 yaşındaki Fadime S., mahkemede susma haklarını kullandı.

13.01.2016 12:39  Güncelleme: 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da parçaladıkları cesedi poşetlerle taşıyıp tuvalet çukuruna attıkları iddiasıyla yargılanan 56 yaşındaki Fadime S. ile sevgilisi 26 yaşındaki Ahmed B., ilk duruşmada susma hakkını kullandı.

"BİRKAÇ GÜN KALIP GELECEĞİM"

Aksu İlçesi'nde çiftçilik yapan İzzet Demiröz, geçen haziran ayında eşi Nermin Demiröz'e, telefonundan 'Kayseri'ye gidiyorum. Birkaç gün kalıp geleceğim' yazılı mesaj gönderdi. Sonrasında haber alamayan Nermin Demiröz, eşini aramaya başladı. Bir süre sonra İzzet Demiröz'ün aracı, geçmişte ilişkisi olduğu öne sürülen Fadime S. adlı iki çocuk annesi kadının Altınova'daki evinin yakınlarında bulundu. Fadime S.'ye İzzet Demiröz'ü görüp görmediklerini soran aile, olumsuz yanıt alınca durumu polise bildirdi.

PARÇALANAN CESET TUVALET ÇUKURUNDA

1 yıldır Ahmed B. ile ilişkisi olduğu tespit edilen Fadime S., teknik takibe alındı. Telefon konuşmalarından İzzet Demiröz'ü öldürdükleri tespit edilen Fadime S. ile Ahmed B., polisteki sorgularında suçlarını itiraf etti. Eve çağırıp öldürdükleri İzzet Demiröz'ün cesedini parçalara ayırdıktan sonra poşetlere doldurup, Ahmed B.'nin babasının Altınova Mahallesi'ndeki evinin tuvalet çukuruna attıkları ve çukurun kapağını kaynakla kapattıkları tespit edilen 2 zanlı tutuklandı.

SUSMA HAKLARINI KULLANDILAR

Haklarında ömür boyu hapis cezası istemiyle Antalya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılan 2 sanık, ilk duruşmada susma haklarını kullanarak savunma yapmadı. Duruşma eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinayet Sanığı Sevgililer, Susma Hakkını Kullandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • 58: Yakin namussuzlari 26 6 Yanıtla
  • Digorlu: Adanamı gene 15 12 Yanıtla
  • coachman: bunun kapalılıkla ne alakası var şimdi.hemen kapalı diye yaftalıyosun.bu kadar sığ beyinli nasıl olabiliyosunuz anlayamıyorum. 19 7 Yanıtla
  • ECE01: Iyyyyyyyy diyorum bu habere artik yaslar ortada cinayet ortada iyyyyy.... 26 0 Yanıtla
  • .....: Antalya chepe nin kalesi böyle olması normal tabi :)) 11 7 Yanıtla
  • domajör: ınanmıyorum bu doğru olamaz. 56 yaşındakı bu kadının neresı ıçın ahı gıtmış vah kalmış.ışın ıçınde başka ış var 15 0 Yanıtla
  • Adsız: canilik muebbet ister. 13 0 Yanıtla

Advertisement