Cinayet Sanığına 15 Yıl Hapis - Son Dakika
Güncel

Cinayet Sanığına 15 Yıl Hapis

Cinayet Sanığına 15 Yıl Hapis

Samsun’da araçların yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada pompalı tüfekle bir kişiyi vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan genç, yargılandığı mahkeme tarafından 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

23.06.2015 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da araçların yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada pompalı tüfekle bir kişiyi vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan genç, yargılandığı mahkeme tarafından 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi 9 Eylül Sokak'ta 23 Ocak 2015 tarihinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak ortasında pompalı tüfekle sırtından vurulmuş halde bulunan Alper Sel (30), kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen şüpheliler ise GNA 415 Gürcistan plakalı otomobil ile kaçtılar. Vatandaşların kaçan aracın plakasını polise bildirmesi üzerine Samsun polisi alarma geçti. Söz konusu otomobilin plakası çevre illerdeki ekiplere de bildirildi. Çorum polisi tarafından MOBESE kameralarından fark edilen otomobil, Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yaşanan kovalamaca sonrası yakalandı. Samsun'a getirilen zanlılardan cinayeti işlediğini kabul eden Recep İ. (25) tutuklanırken, M.U., Ü.E. ve H.Ü. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Zanlılar hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı ve bugün yargılanmaları sona erdi. Cinayeti kendisinin işlediğini söyleyen Recep İ., daha önceki duruşmada ifade değiştirmiş ve hakkındaki suçlamaları kendisine para vaat edildiği için kabul ettiğini ileri sürmüştü. Bugünkü davanın son duruşmasında ise Recep İ., suçunu kabul edip tüfekle kendisinin ateş açarak Alper Sel'in ölümüne sebep olduğunu söyledi.

Mahkeme heyeti Recep İ.'yi Alper Sel'i öldürmek suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırırken, tutuksuz olarak yargılanan M.U., Ü.E. ve H.Ü.'nün beraatine karar verdi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cinayet Sanığına 15 Yıl Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Samsunlu ahmet: İlahi adalet budur türkiyede yazik 0 0 Yanıtla

Advertisement