Cinayet Şüphelisi Aile Serbest - Son Dakika
Güncel

Cinayet Şüphelisi Aile Serbest

Amasya'da, silahlı saldırıya uğrayan 24 yaşındaki Eren Geyik'in öldürülmesi, ağabeyi 27 yaşındaki Muhammet Geyik'in yaralanmasının ardından gözaltına alınan baba Mehmet Geyik, anne Nurcan Geyik ve kız kardeşleri B.T.G., bugün çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

15.07.2016 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'da, silahlı saldırıya uğrayan 24 yaşındaki Eren Geyik'in öldürülmesi, ağabeyi 27 yaşındaki Muhammet Geyik'in yaralanmasının ardından gözaltına alınan baba Mehmet Geyik, anne Nurcan Geyik ve kız kardeşleri B.T.G., bugün çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Amasya merkez Yüzevler Mahallesi'nde dün apartman girişinde uğradıkları silahlı saldırı sonucu Eren Geyik olay yerinde yaşamını yitirdi, ağır yaralanan Muhammet Geyik ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Polis, olayla ilgili kardeşlerin babası 55 yaşındaki Mehmet, annesi 51 yaşındaki Nurcan ve kız kardeşleri 17 yaşındaki B.T.G.'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadelerinin ardından bugün sabah erken saatlerde Amasya Adliyesi'ne sevk edilen Mehmet Geyik mahkeme tarafından, eşi Nurcan ve kızı B.T.G. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu arada Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Muhammet Geyik'in de durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken polis cinayeti aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. - Amasya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinayet Şüphelisi Aile Serbest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement