Cinayet Şüphelisi F.y, Tedavisinin Ardından Demirci'ye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Cinayet Şüphelisi F.y, Tedavisinin Ardından Demirci'ye Sevk Edildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şüpheli F.Y.'nin hastaneye getirilişi ve çıkarılışı Manisa'daki cinayet Manisa'nın Demirci ilçesinde kaybolduktan 3 gün sonra cesedi bulunan Cansel B'nin eski erkek arkadaşı F.Y, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesindeki tedavisinin ardından Demirci'ye gönderildi Demirci ilçesinde kaybolduktan 3 gün sonra ormanlık arazide cesedi bulunan Cansel B'nin mezarı başında tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulunan eski erkek arkadaşı F.Y, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesindeki tedavisinden sonra Demirci'ye gönderildi.

27.06.2016 20:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şüpheli F.Y.'nin hastaneye getirilişi ve çıkarılışı Manisa'daki cinayet

Manisa'nın Demirci ilçesinde kaybolduktan 3 gün sonra cesedi bulunan Cansel B'nin eski erkek arkadaşı F.Y, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesindeki tedavisinin ardından Demirci'ye gönderildi

Demirci ilçesinde kaybolduktan 3 gün sonra ormanlık arazide cesedi bulunan Cansel B'nin mezarı başında tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulunan eski erkek arkadaşı F.Y, Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesindeki tedavisinden sonra Demirci'ye gönderildi.

Manisa'daki tedavisinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolünden geçirilen F.Y, yoğun güvenlik önlemleri altında getirildiği hastaneden Demirci'ye sevk edildi.

F.Y. 'nin Demirci'de ifadesinin alınması bekleniyor.

Olay

Demirci ilçesinde 3 gündür kayıp olan Cansel B'nin cansız bedeni, 17 Haziran'da ormanlık alanda bulunmuş, ceset üzerinde yapılan incelemede genç kızın bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenmişti.

Demirci Cumhuriyet Savcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında maktulün babası M.B. ve ağabeyi A.B. tutuklanmıştı.

Cansel B.'nin eski erkek arkadaşı F.Y, Cansel B'nin mezarı başında tarım ilacı içerek intihar girişiminde bulunmuş, kaldırıldığı Salihli Devlet Hastanesinden Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesine sevk edilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cinayet Şüphelisi F.y, Tedavisinin Ardından Demirci'ye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement