Arkadaşlarını Öldürüp Cenazesine Katılmışlar - Son Dakika
Yaşam

Arkadaşlarını Öldürüp Cenazesine Katılmışlar

Arkadaşlarını Öldürüp Cenazesine Katılmışlar

Tekirdağ'da ormanlık alanda cesedi bulunan 25 yaşındaki Aykut Birke'nin katilleri, cenazesine katılan en yakın iki arkadaşı çıktı.

03.02.2015 21:50  Güncelleme: 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Kapaklı İlçesi'nde kaybolduktan bir gün sonra ormanlık alanda cesedi bulunan 25 yaşındaki Aykut Birke'nin cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan arkadaşları 19 yaşındaki Yunus Y. ve aynı yaştaki Ömer C., çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kapaklı'daki Belediye Çöplük Mevkii'nde tabancayla ateş edildikten sonra başı ezilmiş, sağ kolu ise dirseğinden kesilmiş olarak cesedi bulunan Aykut Birke, cinayetini polis kısa sürede çözdü.

Kimliği cebindeki faturadan ortaya çıkan Aykut Birke ile ilgili soruşturma kapsamında cinayet zanlıları olan arkadaşları Yunus Y. ve Ömer C., polis tarafından Tekirdağ'da yakalanarak gözaltına alındı.

"KAZA KURŞUNU" DEDİLER

Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılar verdikleri ilk ifadede Aykut Birke'nin, Ömer C.'ye ait tabancanın ateş alması sonucu kaza kurşunuyla öldüğünü öne sürdüler. Paniğe kapıldıkları için cesedi ormanlık alan atıp kaçtıklarını söyleyen Ömer C. ve Yunus Y., olayda kullanılan silah ve öldürülen Birke'ye ait cep telefonunu da sakladıkları yeri gösterdiler.

Şüphelilerin, cinayetin ardından Aykut Birke'ye ait cep telefonundan kendi cep telefonlarına mesaj atarak, olayın kendileriyle alakalı olmadığı izlenimi oluşturmaya çalıştıkları belirlendi.

TAZİYEYE GİDİP CENAZEYE KATILDILAR

İki zanlının, cinayetin ardından Birke ailesinin evine giderek, taziye ziyaretinde bulunduğu ve cenazeye katıldıkları öğrenildi. Yunus Y. ve Ömer C., işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece 'Ölüme sebebiyet verme' suçundan tutuklanarak, Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Arkadaşlarını Öldürüp Cenazesine Katılmışlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • allahkulu: Para borcunu vermemek için adam oldurulmu Allah aşkına 0 0 Yanıtla
  • allahkulu: 5 bin tl borcu olan yunus ve omer vermek istemeyince aykutu ormanda oldurmuştur oldurmuştur .... 0 0 Yanıtla

Advertisement