Cinayet Zanlısı Baba ile Oğlu Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Cinayet Zanlısı Baba ile Oğlu Yakalandı

Konya’nın Yunak ilçesinde yaklaşık iki hafta önce bahçe duvarı ve kırılan cam yüzünden tartıştıkları amcaoğullarını tabancayla vurarak öldürdükleri iddia edilen cinayet zanlısı baba ile oğul yakalandı.

08.04.2015 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Yunak ilçesinde yaklaşık iki hafta önce bahçe duvarı ve kırılan cam yüzünden tartıştıkları amcaoğullarını tabancayla vurarak öldürdükleri iddia edilen cinayet zanlısı baba ile oğul yakalandı.

Olay, 27 Mart 2015 tarihinde ilçeye bağlı Kuzören Mahallesi Ayamlar yaylasında meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, İsmail Ç. (37) ile oğlu Şükrü Ç. (23) bahçe duvarı ve kırılan cam meselesi yüzünden amcaoğulları İsmail Ç. ile tartışmıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine baba ile oğlu İsmail Ç.'yi tabancayla vurup öldürdükten sonra kaçmıştı. Olayın ardından araştırma başlatan Konya İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, cinayet zanlıları Şükrü Ç. ile babası İsmail Ç.'nin eşi ve yeğenleriyle birlikte Akşehir ilçesinde bir araçta olduklarını tespit etti. Jandarmanın yakalamak istediği sırada tekrar kaçmayı başaran cinayet zanlısı baba ile oğlu bir gün sonra Yunak Jandarma Komutanlığı'na giderek teslim oldu. Zanlıların yeğeninin de yardım ve yataklıktan gözaltına alınarak ifadesinin alındığı öğrenildi.

Jandarmadaki ifadelerinin ardından Yunak Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cinayet Zanlısı Baba ile Oğlu Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement