Cinayet Zanlısı Emekli Başçavuşun Davasına Devam Edildi - Son Dakika
Güncel

Cinayet Zanlısı Emekli Başçavuşun Davasına Devam Edildi

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde evinden çıktığı kendisine saldıran gruba karşılık veren, bir kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına sebep olan emekli başçavuşun yargılanmasına devam edildi.

09.02.2016 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde evinden çıktığı kendisine saldıran gruba karşılık veren, bir kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına sebep olan emekli başçavuşun yargılanmasına devam edildi.

Sakarya'nın Serdivan Arabacıalanı Mahallesi'nde evinden çıktığı sırada kendisine sopayla saldıran gruba silahla karşılık veren Ali İhsan Çerçel'in ölümüne ve Melih Kazanoğlu'nu yaralanmasına sebep olan sanık Olgun S.'nin davasına devam edildi. Sakarya 2. Ağır Ceza Mahkemesinde gerçekleşen davaya tutuksuz yargılanan sanık Olgun S., sanık avukatları ve müşteki avukatları katıldı.

Emekli Başçavuş sanık Olgun S. mahkemede verdiği ifadede, "Olay olduğu sırada sırt tarafımdan ağır darbeler aldım. Ellerimin üzerinde yaralar vardı. Sırtım bir ay boyunca ağırdı. ve boğulma aşamasında kendimi savunmak zorunda kaldım. Sürekli arkamdan ve sırtıma darbeler vuruyorlardı. Üzerimde kapüşonlu kaban vardı çoğu darbeyi kabanın kapüşonu engelledi. Ben kesinlikle yüzümü döndükten sonra kimseye ateş etmedim. Yüzümü döndükten sonra yaralının biri sola, diğeri ise sağa doğru ilerliyordu. Bunu keşif mahalinde de anlattım" dedi.

Sanıkları dinleyen ve talepleri değerlendiren mahkeme heyeti, Sanık Ali Gür'ün hakkında çıkan yakalama emrinin devamına karar vererek davayı ileriki bir tarihe erteledi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cinayet Zanlısı Emekli Başçavuşun Davasına Devam Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement