Cinayet Zanlısı Iki Kardeş Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Cinayet Zanlısı Iki Kardeş Tutuklandı

Adana'da ortak iş yaptıkları kişiyi kendilerine az para verdiği gerekçesiyle döverek öldürdükleri iddia edilen iki kardeş tutuklandı.

19.02.2017 23:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da ortak iş yaptıkları kişiyi kendilerine az para verdiği gerekçesiyle döverek öldürdükleri iddia edilen iki kardeş tutuklandı.

Gökhan Nas'ı dövülerek öldürüldükten sonra cesedini molozların döküldüğü araziye gömdüğü iddia edilen Mehmet Sait S. ve ağabeyi Halil S'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheli iki kardeş, geniş güvenlik önlemi altında Adana Adli Tıp Birimine getirildi. Çelik yelek giydirilen şüpheliler sağlık raporunun ardından zırhlı araçlarla adliyeye götürüldü.

Şüpheliler, savcılık sorgusunun ardından tutuklanmaları talebiyle sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

İki kardeşin, emniyet sorgusunda birbirlerini suçladıkları öğrenildi.

Merkez Yüreğir ilçesi Güneşli Mahallesi'nde dün park halindeki bir otomobilin koltuklarında kan izine rastlayan polis ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu, Mehmet Sait S. ve ağabeyi Halil S'nin bir inşaatın pencere montajı işini aldıkları Gökhan Nas'ı, anlaştıkları 6 bin 800 liradan kendilerine sadece 300 lira verdiği gerekçesiyle yaşadıkları tartışmada öldürdüklerini ve merkez Yüreğir ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde molozların döküldüğü araziye gömdüklerini belirlemişti.

Bunun üzerine cumhuriyet savcısı eşliğinde bölgede yapılan kazıda Gökhan Nas'ın cesedine ulaşılmıştı.

Cinayet Zanlısı Iki Kardeş Tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cinayet Zanlısı Iki Kardeş Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı
    17:50 Diyarbakır-Şanlıurfa Karayolunda Zincirleme Kaza: 4 Yaralı

    Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 7 araç karıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada, bir otomobilin ani fren yapması sonucu arkasındaki araçlar birbirine çarptı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


Advertisement