Cinayet Zanlısı Paraşütçü " Bıçaklama Olayını Hatırlamadığını Söyledi" - Son Dakika
Yerel

Cinayet Zanlısı Paraşütçü " Bıçaklama Olayını Hatırlamadığını Söyledi"

Cinayet Zanlısı Paraşütçü " Bıçaklama Olayını Hatırlamadığını Söyledi"

Fethiye'de geçtiğimiz Haziran ayının ilk haftasında meydana gelen trafik kazası sonunda meydana gelen tartışmada bir kişiyi öldürdüğü ve bir kişiyi de yaraladığı gerekçesi ile tutuklanan katil zanlısı paraşütçü Fethiye Ağır Ceza Mahkemesindeki...

30.08.2012 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fethiye'de geçtiğimiz Haziran ayının ilk haftasında meydana gelen trafik kazası sonunda meydana gelen tartışmada bir kişiyi öldürdüğü ve bir kişiyi de yaraladığı gerekçesi ile tutuklanan katil zanlısı paraşütçü Fethiye Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada sarhoş olduğunu bıçaklama anını hatırlayamadığını söyledi.

İddialara göre Ölüdeniz'den Fethiye'ye gelirken gece saat 02: 00 sıralarında kullandığı otomobil ile Patlangıç Mahallesi 370. sokakta Selim Topçuya ait eve çarparak duran sürücü Mehmet Yener Yılmaz (34) kazanın ardından evin sahibinin oğulları market işletmecisi Mustafa Topçu (38) ile tartışınca çıkan kavgada eline geçirdiği bıçakla iki çocuk babası Mustafa Topçu'yu öldürüp Ömer Topçu'yu da yaralamıştı.

Uzun yıllardır Ölüdeniz'de bir şirkette yamaç paraşütü pilotluğu yapmakta olan Mehmet Yener Yılmaz tutuklanarak cezaevine konulmuştu. Paraşüt pilotu Mehmet Yenek Yılmaz adam öldürmek, öldürmeye teşebbüs ve yaralamak, trafik güvenliğini tehlikeye sokmak ve mala zarar vermek suçlarından dolayı Fethiye Ağır Ceza Mahkemesinde ki ikinci duruşmada yaptığı savunmada kendisinin dövüldüğünü sarhoş olduğu için bıçaklama anını hatırlayamadığını söyledi. Katil zanlısı Mehmet Yener Yılmaz olay gecesi Almanya'dan gelen misafirleri ile Ölüdeniz'de birlikte olduktan sonra alkollü olarak Fethiye'ye hareket ettiğini olay yerine yakın yerde üzerinde çocuğun bulunduğu bir motosikletin karşısına çıktığını ve çarpmamak için bu eve çarptığını söyledi. Olaydan sonra hayatını kaybeden kişinin kendisine sigara verip yakıverdiğini de anlatan Yılmaz olay yerine polis çağırmak istediler ben zarar neyse ödeyeyim dedim bu yüzden tartışma çıktı. Beni dövdüler alkollüydüm bıçaklama anını hatırlayamıyorum ayrıca psikolojik tedavi görüyordum bu yüzden hap kullanıyordum olaydan çok üzgünün aileden özür diliyorum dedi.

Bu son cümleler maktulün yakınlarını sinirlendirirken günün duruşmasında ayrıca biri polis biri sağlık görevlisi olan tanıklarda dinlendi. Duruşmada maktulün babası Selim Topçu anne Şefika Topçu ve yakınları Ayşe Topçu, Ömer Topçu da bulunurken Fethiye Emniyet Müdürlüğü Polisleri de Adliye dışında geniş güvenlik önlemi aldı. Duruşma tanık dinlenmesi ve müzekkere cevaplarının beklenmesi için ileri tarihe ertelenirken katil zanlısının tutukluluğunun devamına karar verildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cinayet Zanlısı Paraşütçü ' Bıçaklama Olayını Hatırlamadığını Söyledi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement