Cinayet Zanlısından İlginç Savunma: Deccal Olduğu İçin Öldürdüm - Son Dakika
Güncel

Cinayet Zanlısından İlginç Savunma: Deccal Olduğu İçin Öldürdüm

Cinayet Zanlısından İlginç Savunma: Deccal Olduğu İçin Öldürdüm

Bingöl'de engelli bir vatandaşı öldüren Zeyyat B. mahkemede "Ben sahsı deccal olarak bildiğim için öldürdüm. Benim öldürdüğüm adam onun kılığına girmişti." dedi.

18.09.2015 11:09  Güncelleme: 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'de engelli bir vatandaşı öldüren ve bugün mahkemeye çıkarılan Zeyyat B., "Ben sahsı deccal olarak bildiğim için öldürdüm. Benim öldürdüğüm adam onun kılığına girmişti. Ben büyük bir tapınak rahibini öldürdüm. O deccaldı, sihirbazdı" diye savunma yaptı.

"O DECCAL'Dİ SİHİRBAZDI"

Bingöl'de, geçtiğimiz Mayıs ayında, babasının marketinde çalışan zihinsel engelli Ahmet Tokuş'u (38) işkence ederek öldüren Zeyyat B., bugün mahkemeye çıkarıldı. Bingöl 1'inci Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, öldürülen Tokuş'un ailesi ve avukatı katılırken, cinayet zanlısı Zeyyat B., duruşmaya tutuklu bulunduğu Van F Tipi Cezaevinden SEGBIS üzerinden bağlandı. Savunmasını yapan zanlı Zeyyat B., Ahmet Tokuş'u deccal bildiği için öldürdüğünü ileri sürerek, şu ifadelerde bulundu:

"Ben Ahmet Tokuş'u öldürmedim. Benim öldürdüğüm adam onun kılığına girmişti. Ben büyük bir tapınak rahibini öldürdüm. O deccaldı, sihirbazdı. O papaz sihir yaparak Ahmet Tokuş'un kılığına girdi. Aslında Ahmet Tokuş'u papaz öldürmüştü, ben papazı öldürdüm. Pişmanım. Ben papazı öldürdüğüm için Ahmet Tokuş'un ailesi beni yanlış anladığı için pişmanım."

"KENDİNİZİ BENİM YERİME KOYUN"

Duruşmada dinlenen Ahmet Tokuş'un babası Mehmet Tokuş ise, sanıktan şikayetçi olduğunu ve en ağır şekilde cezalandırılması istediğini belirterek, "Sanık benim oğlum olan Ahmet'e deccal demiştir ve kendisine şu an hakaret etmiştir. Bu konuda gerekli işlemin yapılması için CBS'ye suç duyurusunda bulunulmasını talep ediyorum. Kendinizi ve üzerinizdeki cübbeyi düşünerek, kendinizi benim yerime koyarak sizin başınıza gelseydi nasıl bir ceza isteyecek idiyseniz o şekilde sanığın cezalandırılmasını talep ediyorum" dedi.

Müşteki avukatı kamuoyu hassasiyetinin gözetilerek sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilmesini talep ederken, iddia makamı, kati ölüm raporunun düzenlenmesi için CBS'ye müzekkere yazılmasına, müştekilerin katılma taleplerinin kabulüne karar verilmesi ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilmesi mütalaa etti.

DURUŞMA ERTELENDİ

Dosyayı inceleyen mahkeme heyeti, CBS'ye tekrardan müzekkere yazılarak maktulün kesin ölüm sebebini belirten adli tıp raporunun gönderilmesinin istenilmesine ve sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 15 Ekim 2015 tarihine erteledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cinayet Zanlısından İlginç Savunma: Deccal Olduğu İçin Öldürdüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Lili: Allah belanı versin kendini deliliğe verip işin içinden sıyırma derdindesin 0 0 Yanıtla

Advertisement