Cinayeti "Kıskançlık" Sebebiyle İşlemiş - Son Dakika
Yerel

Cinayeti "Kıskançlık" Sebebiyle İşlemiş

Cinayeti "Kıskançlık" Sebebiyle İşlemiş

Özbekistan uyruklu kadını bıçakla yaralayarak öldüren ve adliyeye sevk edilen Zanlı ifadesinde cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini bildirdi.

26.08.2014 17:15  Güncelleme: 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da Özbekistan uyruklu kadını bıçakla yaralayan, kadının 14 yaşındaki kızını ise kalbinden bıçaklayarak öldüren ve adliyeye sevk edilenin zanlının, cinayeti kıskançlık sebebiyle işlediği bildirildi.

Antalya'da cinayeti işledikten sonra teslim olan Ayhan A, Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki ifadesinin ardından "kasten adam öldürmek ve yaralamak" suçlamalarıyla adliyeye sevk edildi. Zanlının ifadesinde, suçunu itiraf ettiği ve cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini söylediği öğrenildi. Ayhan A., Nazire Aslanova'nın çalışmasını istemediğini, bu nedenle sürekli kavga ettiklerini belirtti. Cinayet günü eve sorunlarını konuşmak için gittiğini savunan zanlı, tartışma çıkınca kendini kaybettiğini ve cinayeti işlediğini söyledi.

Kızının öldüğü söylenemedi

Olayda karnından aldığı 4 bıçak darbesiyle ağır yaralanan polis tarafından ismi "Nazire Aslanova" diye düzeltilen kadının ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisi sürüyor. Aslanova'nın hayati tehlikeyi atlattığı ve bugün yoğun bakımdan çıkarıldığı bildirildi. Antalya'daki komşularının refakat ettiği kadının, kendine geldiğinde ilk olarak öldürülen kızının sağlık durumunu sorduğu, komşularının ise kızının öldüğünü söyleyemediği belirtildi. Kızını görmek isteyen Aslanova'ya "tedavisi sürüyor" denildiği bildirildi.

Cinayete tanık olan Nazire Aslanova ve Ayhan Arslan'ın 3 yaşındaki kızları Filiz Aslan'ın ise çocuk yuvasına teslim edildiği ve pedagoglar tarafından psikolojik destek verileceği öğrenildi.

Olayın geçmişi

Muratpaşa ilçesi, Memurevleri Mahallesi'ndeki Atlı Apartmanı'nda yaşayan ve gürültü üzerine birinci kattaki daireye giden vatandaşlar Özbekistan uyruklu Nazire Aslanova (37) ve kızı Dila Furuz Aşuralevia'yı (14) yaralı halde bulmuşlardı. Bu sırada yardım için apartmanın bahçesine çıkan vatandaşlar kadının birlikte yaşadığı Ayhan A'nın (51) koşarak uzaklaştığını görmüştü. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, kalbinden ve karın bölgesinden bıçaklanan ortaokul son sınıf öğrencisi Dila Furuz Aşuralevia'nın hayatını kaybettiğini belirlemişti. Karın bölgesinden bıçak darbeleri alan Nazire Aslanova da ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Zanlı, Ayhan A. ise Bahçeli Polis Merkezi'ne teslim olmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cinayeti 'Kıskançlık' Sebebiyle İşlemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement