Çine'de Lise Öğrencisi Kanserine Yenildi - Son Dakika
Güncel

Çine'de Lise Öğrencisi Kanserine Yenildi

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Emre Yılmaz, bir süredir mücadele ettiği mide kanserine yenik düştü.

21.04.2016 21:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaşayan 16 yaşındaki lise öğrencisi Emre Yılmaz, bir süredir mücadele ettiği mide kanserine yenik düştü.

Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesi 11.sınıf öğrencisi Yılmaz'ın bir yıldır mide kanseri tedavisi gördüğü, bu sabah Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesinde yaşam savaşını kaybettiği belirtildi.

Aydın Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürü Mehmet Yılmaz ve Halkbank Aydın Şube Müdür Yardımcısı Meltem Yılmaz'ın oğlu Yılmaz için Aydın Süleyman Demirel Anadolu Lisesinde tören düzenlendi.

Aydın İl Müftüsü Ömer Kocaoğul'un kıldırdığı cenaze namazının ardından Yılmaz'ın cenazesi, Çine'nin Karanfiller Mahallesi'nde toprağa verildi.

Son yolculuğunda okul arkadaşları ve öğretmenlerinin yalnız bırakmadığı Yılmaz, gözyaşları eşliğinde ebediyete uğurlandı.

Cenaze törenine Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal, AK Parti Aydın eski Milletvekili Mehmet Sadık Atay, ADÜ eski Rektörü Prof.Dr. Mustafa Birincioğlu, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Müftüsü Feyyaz İdin ve vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çine'de Lise Öğrencisi Kanserine Yenildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement