Çine Madranspor, Diyarbakır Deplasmanında Puan Arayacak - Son Dakika
Yerel

Çine Madranspor, Diyarbakır Deplasmanında Puan Arayacak

Çine Madranspor, Diyarbakır Deplasmanında Puan Arayacak

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Çine Madranspor deplasmanda Yeni Diyarbakırspor’a konuk olacak.

12.09.2014 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Çine Madranspor deplasmanda Yeni Diyarbakırspor'a konuk olacak. Diyarbakır Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma Pazar akşamı 20.00'de başlayacak.

Lige, Eyüpspor karşısında aldığı mağlubiyetle başlayan, hafta içinde kupada Balçova Yaşamspor'a elenen sarı yeşilli ekip, Diyarbakır'da üzerindeki moral bozukluğunu atmak isteyecek. Profesyonel liglerde ilk kez gece maçına çıkacak olan Çine Madranspor'un teknik direktörü Gürkan Ferhatoğlu, zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. Zorlu bir fikstür ile karşı karşıya olduklarını kaydeden Ferhatoğlu şunları söyledi: "Rakibimiz iyi oyunculardan kurulu ve büyük ekonomik gücü var. Belki ilk kez böyle bir ortamda sahaya çıkacağız. Ancak, elimizden gelen mücadeleyi sahada sergileyeceğiz. Aldığımız sonuçlar dolayısıyla umutsuz değiliz. Bu yükün altından kalkabilecek güçteyiz"

Yeni Diyarbakırspor-Çine Madranspor karşılaşmasını Erdem İren (Şanlıurfa), Sezgin Altun (Bingöl), Gökhan Çelik (Şanlıurfa) üçlüsü yönetecek. Yeni Diyarbakır'da bir dönem Nazilli Belediyespor'da görev alan Ali Setirekli, Ceyhun Demircan, Emre Kahraman ve Erdinç Karakaş forma giyiyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çine Madranspor, Diyarbakır Deplasmanında Puan Arayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement