Çine Madranspor, Kritik Viraja Sıkı Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Çine Madranspor, Kritik Viraja Sıkı Hazırlanıyor

Çine Madranspor, Kritik Viraja Sıkı Hazırlanıyor

Üst üste oynayacağı 3 maçı kritik olan Çine Madranspor, sırasıyla Halide Edip Adıvar, Gölcükspor ve Yeşil Bursa ile karşılaşacak.

19.11.2014 18:42  Güncelleme: 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Çine Madranspor, kritik bir virajı dönecek. Üst üste oynayacağı 3 maçı kritik olan Çine Madranspor, sırasıyla Halide Edip Adıvar, Gölcükspor ve Yeşil Bursa ile karşılaşacak.

28 yıl aradan sonra yükseldiği 3.Lig'de yepyeni bir takım kuran Çine Madranspor, yeniden yapılanmanın yanı sıra önemli mücadeleler veriyor. Bir çok maçta şanssız şekilde mağlup olan sarı-yeşilli ekip, hafta sonunda Halide Edip Adıvar SK karşısında 3 puan almak için sahaya çıkacak. İstanbul'da kamp yapan Çine Madranspor'un teknik direktörü Gürkan Ferhatoğlu, Sancaktepe maçının ardından kazanmak istediklerini söyledi. Ferhatoğlu, "HEASK karşısına kazanmak için sahaya çıkacağız. Eksik oyuncularımız ın geriye dönmesi bizim için iyi olacak" dedi.

Önlerindeki üç maçın kritik olacağını belirten Ferhatoğlu, ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çine Madranspor, Kritik Viraja Sıkı Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement