Çine Madranspor Yeni Umutlar Peşinde - Son Dakika
Yerel

Çine Madranspor Yeni Umutlar Peşinde

Çine Madranspor Yeni Umutlar Peşinde

Son olarak Körfez İskenderun deplasmanından eli boş dönerek ligde kalma umutlarını zora sokan Çine Madranspor, kalan son beş hafta için matematiksel iddiasını devam ettiriyor.

05.04.2016 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son olarak Körfez İskenderun deplasmanından eli boş dönerek ligde kalma umutlarını zora sokan Çine Madranspor, kalan son beş hafta için matematiksel iddiasını devam ettiriyor.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta ligde kalma mücadelesi veren Çine Madranspor'da Körfez İskenderun deplasmanında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Zorlu deplasmandan puan çıkaramayan sarı yeşilliler, rakiplerinin de puan kaybetmesi nedeniyle ligde umutlarını gelecek haftalara bıraktı. Ligde kalma yolunda ve düşme yolunda yol ayrımında olan Çine Madranspor matematiksel olarak iddiasını devam ettirse de yarın (Çarşamba) günü evinde oynayacağı Dersim maçıyla kendi kaderini çizecek. İskenderun maçıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Çine Madranspor Teknik Direktörü Armağan Turhan ise camia olarak üzgün olduklarını kaydetti.

"İLK YARIDA KAYBETTİK"

İskenderun karşından iki farklı devreden oluşan bir maç oynadıklarını söyleyen Turhan, "Oyuna çok kötü başladık ve rakip ilk 15 dakikada kuruduğu baskı ile 2-0 öne geçti. Ancak ilk devre ve ikinci devreyi kıyasladığımızda siyahla beyaz gibi farklı bir maç onadık. İkinci devre rakibin bir tane pozisyonu olmadan tek kale maç oynadık. Ama olmadı ve atamadık. İlk yarıda kalemizde gördüğümüz gollerle maçı kaybettik" dedi.

"ESEFLE KINIYORUM"

Maçtan sonra yaşanan çirkin olayların hoş olmadığını da dikkat çeken Turhan, "Özel Güvenlik güçleri maç sonunda futbolcularımıza saldırdı bu tür çirkin olayları kınıyoruz. Bu durumu İskenderun yönetimine mal etmek istemiyoruz ama sonuçta oranın bütün düzenlemesi İskenderunspor'un yönetimi ile oranın emniyetine ait. Maçtan sonra futbolcularımıza yapılan çirkin saldırıyı esefle kınıyorum" diye konuştu.

"ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR"

Rakiplerinin puan kaybetmesi nedeniyle matematiksel olarak ligde kalma şanslarının devam ettiğinin altını çizen Turhan, "Manavgat ve Van'ın yine puan kaybetmesi nedeniyle hala daha şansımız devam etmekte. Biz 42 puan toplarsak kümede kalırız. Yani 5'te 5 yapmak zorundayız. Çarşamba günü Dersimspor'la oynayacağız. Dersim maçını kazanamadığımız zaman matematiksel olarak da düşmüş olacağız. Kalan maçlarımızı kazanmaktan başka çaremiz yok" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çine Madranspor Yeni Umutlar Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement