Çinli Öğrenciler Adana'da Kur'an-ı Kerim Eğitimi Alıyor - Son Dakika
Yerel

Çinli Öğrenciler Adana'da Kur'an-ı Kerim Eğitimi Alıyor

Çinli Öğrenciler Adana\'da Kur\'an-ı Kerim Eğitimi Alıyor

Kur'an-ı Kerim eğitimi almak üzere Adana İl Müftülüğü'nün davetiyle Çin Halk Cumhuriyeti'nden Adana'ya gelen Çinli öğrenciler İl Müftüsü Arif Gökce ile buluştu.

14.11.2012 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kur'an-ı Kerim eğitimi almak üzere Adana İl Müftülüğü'nün davetiyle Çin Halk Cumhuriyeti'nden Adana'ya gelen Çinli öğrenciler İl Müftüsü Arif Gökce ile buluştu.

Adana Müftülüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Çinli 20 öğrenci Adana İl Müftülüğü Sarıçam ilçesine bağlı Baklalı Yatılı Kur'an Kursu'nda eğitim alıyor. Ayrıca Çinli öğrencilere daha iyi bir eğitim almaları amacıyla Türkçe okuma ve yazma eğitimi veriliyor.

Adana İl Müftüsü Arif Gökce, Çinli öğrenciler için her türlü kolaylığı sağlayacaklarını ve sorunlarıyla ilgileneceklerini belirterek, "Hepiniz hoş geldiniz. Elbette gurbet hayatı zor. Siz ülkenize ve vatanınıza hizmet etmek için burada zorluklara katlanmaya çalışıyorsunuz. Burada bulunduğunuz süre içinde ilimizde eğitim gördüğünüz her aşamada, bilgi edinmeyle, tecrübe paylaşımıyla yetkin bir kişi haline gelerek ülkenize döndüğünüzde çok büyük başarılara imza atacağınıza yürekten inanıyorum. Ülkenizde eğitime, her alanda başarıların altında sizin imzanızın olması hem ailenizi hem ülkenizi hem de Türkiye'yi gururlandıracaktır" ifadelerine yer verdi.

Adana İl Müftüsü Arif Gökce, Çinli misafirlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar

Yayıncı: İsmihan Özgüven - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çinli Öğrenciler Adana'da Kur'an-ı Kerim Eğitimi Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement