Çinliler Burak Yılmaz'ı Karim Benzema'ya Benzetti - Son Dakika
Spor

Çinliler Burak Yılmaz'ı Karim Benzema'ya Benzetti

Çin Ligi'nde Beijing Guoan forması giyen Burak Yılmaz, performansıyla beğeni topladı. BTV yorumcusu Wei Yi Dong, "Burak Karim Benzema'ya benziyor." dedi.

19.04.2016 15:28  Güncelleme: 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burak Yılmaz'ın Çin'deki ilk maçı, ülkeyi salladı. Beijing Guoan formasıyla sahaya çıktı maçta gol perdesini açan, ikinciyi hazırlayan ve üçüncüdeki penaltıyı yaptıran futbolcu, Uzakdoğulu futbolseverleri kendisine hayran bıraktı. Galatasaray'dan 8 milyon euro bonservis bedeliyle ayrılan 30 yaşındaki forvet ülkedeki futbol otoritelerinin de beğenisini kazandı.

"BURAK KARIM BENZEMA'YA BENZİYOR"

Pekin'den yayın yapın televizyon kanalı BTV'de yayınlanan 'Futbol 100' programında gecenin konusu Burak Yılmaz'ın performansı oldu. Programda yorumculuk yapan Wei Yi Dong, "Beijing Guoan sezona kötü başladı. Ancak her maç daha iyi oluyor. Burak Yılmaz'ın takıma dönmesi önemli bir etki yaptı. Burak, Karim Benzema'ya benziyor. Çok iyi bir başlangıç yaptı. Ancak ilerleyen dönemlerde karşısına aşması gereken bazı zorluklar çıkabilir. Şimdi rakip takımların da ilgisini çekti ve kendisi için önlemler alacaklardır" dedi.

İDMANDA BURAK İZDİHAMI

Hangzhou Greentown deplasmanını geride bırakan Beijing Guoan, Pekin'e geri dönerek sıradaki maç için hazırlıklara başladı. Cumartesi günü Liaoning Hongyun'u ağırlayacak olan sarı­ yeşilli ekibin bu sabahki idmanına taraftarlar akın etti. Burak Yılmaz'ın başına toplanan bir çok Guoan taraftarı oyuncuyla resim çekilmek ve imza almak için yarıştı, milli futbolcu Çinli hayranlarını kırmayarak tek tek imza dağıttı

Çinliler Burak Yılmaz\'ı Karim Benzema\'ya Benzetti

Son Dakika Spor Çinliler Burak Yılmaz'ı Karim Benzema'ya Benzetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • oflu: Feneri timsah gibi yürüten adam 43 1 Yanıtla
  • ROJ: Bizim horoz bile bun dan da ha iyi gol cu 13 12 Yanıtla
  • Lolo: Beze benzetmişlerdir yanlış haber yapmayın. 4 6 Yanıtla
  • BATMAN7272: yok be yanlışınız var. bence maradona demeleri gerekiyordu :) 6 2 Yanıtla
  • Kasimpasali: Elinizde patlar zaten cin kalitesi var burakta 0 0 Yanıtla
  • Adminn: Gundem de baska birsey bulamadilar yine burak yine arda ...haber yapin haber 0 0 Yanıtla

Advertisement