Kasap Baba, Cinsel İçerikli Film Bağımlısı Olan Oğlunun Elini Kesti - Son Dakika
Dünya

Kasap Baba, Cinsel İçerikli Film Bağımlısı Olan Oğlunun Elini Kesti

Hindistan'da kasaplık yapan baba, cinsel içerikli filmlere olan bağımlılığı yüzünden çıkan tartışmada 18 yaşındaki oğlunun elini bıçakla kesti.

08.03.2018 09:45  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hindistan'da bir baba, cep telefonundan cinsel içerikli film izleyen 18 yaşındaki oğlunun elini kesti.

ÖNCE TARTIŞTILAR

Kasaplık yapan 45 yaşındaki Muhammed Qayyum Qureshi cinsel içerikli film izlememesi konusunda daha önce uyardığı oğlu bu alışkanlığından vazgeçmeyince telefonunu elinden almaya çalıştı. Khalid isimli çocuk boğuşma esnasında babasının elini ısırıp evden kaçtı.

ELİNİ BIÇAKLA KESTİ

Genç çocuk ertesi gün Haydarabad'daki evlerine geri döndüğünde eline kasap bıçağını alan baba, oğluyla yeniden tartışmaya başladı. Tartışma esnasında sinirlenen baba, oğlunun elini bıçakla kesti.

CİNAYETE TEŞEBBÜSTEN YARGILANACAK

Cani baba daha sonra polise giderek teslim oldu ve oğlunun elini kestiğini itiraf etti. Dört çocuk babası adam tutuklandı. Babanın cinayete teşebbüsten yargılanacağı öğrenildi.

ELİ KURTARMAK MÜMKÜN GÖRÜNMÜYOR

Genç Khalid'in kısa süre önce bir akıllı telefon satın aldığı ve o günden itibaren cinsel içerikli filmlere bağımlı hale geldiği öğrenildi. Hastaneden yapılan açıklamadan, çocuğun elinin yüzde 90 oranında kesildiği ve eski haline dönmesinin mümkün görünmediği söylendi.

Haberler.com/Dış Haberler

Kasap Baba, Cinsel İçerikli Film Bağımlısı Olan Oğlunun Elini Kesti

Son Dakika Dünya Kasap Baba, Cinsel İçerikli Film Bağımlısı Olan Oğlunun Elini Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Bağbaşı: Bırakın Adana'yi artık Denizli nin de farkı yok her türlü gayrı meşru burada her yer torbacı ama haber olmuyor nedense 22 2 Yanıtla
  • Nur : Nıye herseye adanandıyosunuz walla bende coguke olayları bursada duyyorum hırsızlık yapmak ısteyen gasp adam oldurmek dolandırıcılık yapmaknıcın ozel olarak bursaya gıdıyolar 13 2 Yanıtla
  • Haber: Sende ozaman 18yasina kadar cocugunla ilgilenseydin bole olmazdı sanki suç çocukta sen çocuğun küçükken onu terbiyeli düzgün yetistirmessen bole olur tabi istisnalar hariç 11 2 Yanıtla
  • aysee: adana da bu yıl hindistan yılı ilan edilsin.. birbirleriyle benzeşiyolar her bakımdan.. 7 2 Yanıtla
    Madam: Neden eleştirme gereği duyup kıyaslıyorsun Senin de senin kafes olamadı bence ! 1 0

Advertisement