Cinsel İçerikli Film Yıldızlarının Aldıkları Para Ortaya Çıktı - Son Dakika
Magazin

Cinsel İçerikli Film Yıldızlarının Aldıkları Para Ortaya Çıktı

Cinsel içerikli film sektörünün ünlü menajeri Derek Hay, sektördeki ünlü yıldızların binlerce dolar kazanırken, amatör oyuncuların en fazla 300 dolar aldıklarını söyledi.

22.02.2017 19:12  Güncelleme: 19:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cinsel içerikli film sektörünün ünlü menajeri Derek Hay, bu alanda çalışan kadın ve erkeklerin ne kadar kazandığını açıkladı. Rakamlar hepimiz şaşırtacak kadar düşük.

AMATÖR OYUNCULAR EN FAZLA 300 DOLAR ALIYOR

Cinsel içerikli film sektörünün ünlü menajeri Derek Hay bu kazançların hiç de beklendiği gibi olmadığını açıkladı. Dünya genelinde her saniye 28 bin insan internet üzerinden cinsel içerikli film izliyor. Milyar dolarlık bir endüstriden söz ediyoruz. Ünlü yıldızlar binlerce dolar kazanırken, ancak amatör oyuncular 300 dolar alıyor.

ORTA SEVİYELİ OYUNCULAR SAHNE BAŞINA BİN DOLAR ALIYOR

LA Direct Models adlı ajansın sahibi olan Derek Hay, sektöre sürekli oyuncu buluyor. Pek çok ünlü yıldızın da menajeri. Ayrıca kendisi de sektörde oyuncu olarak görev yapıyor. Hay'e göre orta seviye bir kadın oyuncu sahne başına bin dolar kazanıyor.

BAŞKA BİR KADIN VARSA 600 DOLAR

Eğer sahne başka bir kadın ile geçiyorsa kazanç 600 dolarlara kadar düşüyor. Bu kazanç karşı oyuncunun ününe göre yüzde 10 ile 20 arasında artabiliyor ya da azalabiliyor.

ÇOK ÜNLÜLER YILDA 500 BİN DOLAR KAZANIYOR

Derek Hay, pek çok kişinin cinsel içerikli film endüstrisindeki gelirlerin çok yüksek olduğunu düşünerek bu alana yöneldiğini ama gerçekte hiç de öyle olmadığını söylüyor. Ona göre yılda 500 bin doları ancak çok ünlü kadın oyuncular kazanıyor.

Hay'e göre pek çok standart işte çalışan cinsel içerikli film oyuncularından daha fazla kazanıyor. Bu sektörde kameramanlar 600 dolar, yönetmenler 1000 dolar, senaryo yazarı 300 dolara kazanıyor.

Cinsel İçerikli Film Yıldızlarının Aldıkları Para Ortaya Çıktı

Son Dakika Magazin Cinsel İçerikli Film Yıldızlarının Aldıkları Para Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement