Çıplak Fotoğraf Akımında Sırada Emma Watson mı Var? - Son Dakika
Teknoloji

Çıplak Fotoğraf Akımında Sırada Emma Watson mı Var?

Çıplak Fotoğraf Akımında Sırada Emma Watson mı Var?

Harry Potter ile ünlenen Emma Watson, son günlerdeki sızıntı özel fotoğraf kurbanı ünlüler kervanına katılabilir.

23.09.2014 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

" Emma Watson'ı tanıyan var mı?" diye sorsak belki de çoğu kişi bilmez. Ancak "Harry Potter'daki Hermione'yi bilen var mı?" diye sorsak, bu kez işler değişir ve çoğu kişi onu tanır.


Oyuncu Emma Watson, geçtiğimiz günlerde bir Birleşmiş Milletler toplantısındaydı ve kadınlar hakkında konuştu. Kendisinin de bir feminist olduğunu belirten Watson, ancak bu kavramın toplumlarda yanlış anlaşıldığını ve bu sebeple de birçok kadının bunu gizlemek zorunda kaldığını, eşitsizliği dile getirerek, aslında bunun kadın erkek fırsat eşitliğini savunan bir görüş olduğunu dile getirdi.



Oyuncunun yaptığı bu konuşmalar, görünüşe göre 4Chan tarafından beğeni görmedi. Biliyorsunuz, son günlerde birçok ünlü ismin iCloud hesapları hack'lendi ve özel fotoğrafları internette yayınlandı. İşte bu akıma Emma Watson da katılabilir.


Şu an www.emmayouarenext.com adında bir site açıldı ve geri sayım koyularak sıradaki ismin Emma Watson olduğu bildirildi. Geri sayıma göre 3 gün 14 saatlik bir süre kaldı. Bu süre sonucunda nelerin yaşanacağı merak konusu...



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Çıplak Fotoğraf Akımında Sırada Emma Watson mı Var? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement