Cırcıp Deresi Viranşehir'e Kazandırılacak - Son Dakika
Güncel

Cırcıp Deresi Viranşehir'e Kazandırılacak

Cırcıp Deresi Viranşehir\'e Kazandırılacak

Viranşehir'de incelemelerde bulunan Başkan Güvenç, Cırcıp Deresi'nin ilçeye kazandırılması için çalışmaların hızlandırılması talimatı verdi.

22.07.2014 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sulutepe Göleti, Cırcıp Deresi ve ana arterlerde incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e ŞUSKİ Genel Müdürü Hamdi Us, daire başkanları, Büyükşehir Viranşehir Koordinatörü İbrahim Gelin, belediye meclis üyeleri eşlik etti. Güvenç, Viranşehir'deki kapsamlı incelemenin sonrası yaptığı açıklamada Viranşehir ana yolunun karayolları tarafından yapıldığına dikkat çekerek, "Parklara ve kavşaklara baktık. Önceden beri Viranşehir'in ana kavşağı beni rahatsız ediyor. Karayolları Genel Müdürümüzü aradım bunu ne zaman yapacağız diye. Müjde olarak söylüyorum size ihalesi yapıldı. Sözleşmesini imzalamışlar haftaya Urfa'dan gelen Mardin Nusaybin yolu, refüjleri ve bütün göbekler Karayolları tarafından yapılacak" diyerek Viranşehir merkezinin içme suyunu rahatlatmak için ise iki su kuyusu hazırlıklarını yaptıklarını belirtti.

CIRCIP DERESİ PİKNİK ALANI OLMALI

Viranşehir'in en büyük sorunlarından olan Cırcıp Deresi'nin ıslahı için çalışmaların sona gelindiğini, çalışmalarının ardından büyükşehir belediye olarak derenin her iki tarafında yeşillendirme çalışması yaparak piknik alanına dönüştürmek istediklerini belirten Başkan Güvenç; "Cırcıp deresindeki bakım onarım rehabilitasyona bağlı bir durum. Dere ıslah çalışmaları bittikten sonra onun iki tarafını rekras yaparak piknik alanına getirebiliriz. Hedefim Cırcıp deresinin Yolbilen köyünü kapsayacak şekilde uzamasını istiyorum. Önümüzdeki yıl bununla ilgili çalışmalarımız ve temaslarımız olacak. Arkadaşlar görevlerinin başında, meclis üyelerimiz sağ olsunlar bizi yalnız bırakmadılar. Birlik beraberlik içerisinde çalışıyoruz, zor şartlar altında hizmet etmeye çalışıyoruz. Artık büyük değişim ve dönüşüm yaşanıyor ama yeni düzene bütün arkadaşlarımız hazır. Gereğinin yapılmasını sağlayacağız, halkımızın hizmetindeyiz" dedi.

Sulutepe Göletinin yeniden ayağa kaldırmak ve işlevsel hale getirmek için çalışmaların yapılması için talimat verdiğini belirten Başkan Güvenç; "Arkadaşlarla orayı gezdik. Ben daha önceki görevim esnasında orayı gezdim. O bölgeyi yeniden yapabiliriz. Nasıl çalıştıracağız ve yapacağız nasıl bunu halkımızın istifadesine sunacağız, öncelikle bunu bulmamız lazım. Bunun için ilçe koordinatörümüz, meclis üyelerimiz çalışıp araştıracaklar" diyerek Sulutepe için bir çalışma yapılması talimatı verdi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Cırcıp Deresi Viranşehir'e Kazandırılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement