Çirkin Karikatüre Bir Tepkide HÜDAPAR'dan Geldi - Son Dakika
Yerel

Çirkin Karikatüre Bir Tepkide HÜDAPAR'dan Geldi

Çirkin Karikatüre Bir Tepkide HÜDAPAR\'dan Geldi

Hz.Muhammed'in Hadisine atıfta bulunarak hakaret dolu bir karikatürün yayınlandığı Özgür Gündem Gazetesine HÜDA PAR'dan sert tepki geldi.

11.03.2016 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığından Özgür Gündem Gazetesine sert tepki

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı, Hz. Muhammed'in (sav) kadınlar hakkındaki hadisini konu alarak karikatürize eden Özgür Gündem Gazetesine sert tepki gösterdi.

İslam'ın kutsallarına hakaret eden PKK'nin yayın organı Özgür Gündem Gazetesine bir tepki de HÜDA PAR Batman İl Başkanlığından geldi.

Yapılan çirkin karikatür ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunan HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı, tüm Müslümanların en önemli kırmızıçizgilerinden olan Peygambere ve O'nun vasıtasıyla gönderilen şiarlara yönelik içte ve dışta saldırıların devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, "Müslümanların dağınıklığını ve asli mecralarından kaymalarını fırsat bilen İslam düşmanları ve onların yerli işbirlikçileri olan insan müsveddeleri bundan cesaret almaktadırlar. Ama Ebu Cehil ve Ebu Lehebler, Peygamberin şan ve şerefinin yücelmesine engel olamadıkları gibi Charlie Hebdolar ve bunların yerli versiyonu Kürt Charlie Hepdoları da engel olamayacaklardır." denildi.

Toplumu ifsat eden söz konusu zihniyetim hiçbir zaman muvaffak olamayacağına vurgu yapılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

"PKK ve siyasi uzantıları sürekli olarak İslami değerlere, İslam'ın şiarlarından olan çarşafla, nikâh ve namusla alay etmelerinin akabinde Peygamberin sünnetine saldırmaktan geri durmamaktadırlar. Çıktıkları günden beri Kürt halkına kan ve gözyaşı getiren, binlerce Kürt gencinin ölümüne sebep olan, toplumu ifsat eden bu zihniyet hiçbir zaman muvaffak olamayacaktır. Kürt halkı eninde sonunda bunların birer ifsat projesi olduğu görecektir. Tüm İslam düşmanları şunu bilsinler ki, Hz. Muhammed (sav) bizim en büyük değerimizdir. O'na yönelik yapılan saldıralar kesinlikle kabul edilemez. Buna yeltenenleri lanetliyor ve kınıyoruz" şeklinde açıklamada bulunuldu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Çirkin Karikatüre Bir Tepkide HÜDAPAR'dan Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement