Çizgilerin Gözü ile Karaman, Sergisi Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika
Yerel

Çizgilerin Gözü ile Karaman, Sergisi Büyük İlgi Görüyor

Çizgilerin Gözü ile Karaman, Sergisi Büyük İlgi Görüyor

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Karakalem kursiyerlerinin yapmış olduğu “Çizgilerin Gözü İle Karaman” adlı karakalem çalışmaları, Karaman Halk Eğitim Müdürlüğü’nün de katkılarıyla Belediye Taş Binası’nda vatandaşla buluştu.

04.03.2015 17:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Karakalem kursiyerlerinin yapmış olduğu "Çizgilerin Gözü ile Karaman" adlı karakalem çalışmaları, Karaman Halk Eğitim Müdürlüğü'nün de katkılarıyla Belediye Taş Binası'nda vatandaşla buluştu.

Katılım ve ilginin yoğun olduğu serginin açılışına, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, İl Defterdarı İhsan Mintaş ile gençlik liderleri, öğrenciler ve davetliler katıldı. Serginin öğrenci ve vatandaştan yoğun ilgi gördüğünü belirten Spor İl Müdürü Kısacık, "Genç yeteneklerimizin böylesine güzel çalışmalarını yerinde görmek ve bizleri mutlu etmiştir. Karakalem sergisi Gençlik Merkezimizin yaptığı güzel çalışmalardan biri.Gençlerimizin emeklerini halkımızın beğenisine sunarak güzel bir olaya daha imza attık.Gençlerin içinde olduğu bütün projeleri destekliyoruz" dedi.

Çizgilerin Gözü ile Karaman, sergi Karaman Taş Binasında 08 Mart tarihine kadar açık kalacak. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çizgilerin Gözü ile Karaman, Sergisi Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement