Cizre'de 3-6 Yaş Çocuk Bakımı ve Oyun Odası Gelişimsel Etkinliği Kursu Açıldı - Son Dakika
Yerel

Cizre'de 3-6 Yaş Çocuk Bakımı ve Oyun Odası Gelişimsel Etkinliği Kursu Açıldı

Cizre\'de 3-6 Yaş Çocuk Bakımı ve Oyun Odası Gelişimsel Etkinliği Kursu Açıldı

Şırnak Valiliği’nin başlattığı “Küçük Adımlar, Büyük Umutlar” projesi kapsamında Cizre Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından çocuk bakımı ve oyun odası gelişimsel etkinliği kursları açıldı.

25.05.2016 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak Valiliği'nin başlattığı "Küçük Adımlar, Büyük Umutlar" projesi kapsamında Cizre Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından çocuk bakımı ve oyun odası gelişimsel etkinliği kursları açıldı.

Cizre Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Gümüş,3-6 yaş aralığındaki çocuklara yönelik açılan kurslara 25 şubede, 343 çocuğun katıldığını belirterek, "Bu etkinliğimiz Şırnak Valiliği'nin başlattığı 'Küçük Adımlar, Büyük Umutlar' projesi kapsamında başlatıldı. Bu etkinlikte öğrenci/kursiyerin yaşam boyu kullanabileceği, iyi ilişkiler kurabilme, öğrenmeyi öğrenme, bilgiye ulaşma, girişimcilik, arkadaşları ve çevresiyle pozitif uyum sağlama, problem çözme gibi bilgi ve becerilerin kazandırılması amaçlanmaktadır. Bu öğrencilerimiz ana sınıfa kaydını yapmamış kişilerden oluşmaktadır. Yapılan bu çalışmayla çocuklarımızın ana sınıfa gelmeleri sağlanarak hem arkadaşlarıyla zamanlarını daha eğlenceli ve mutlu geçirmek hem de ilkokula bir ön hazırlık olarak ta kendilerini geliştirmeleri hedeflenmektedir" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cizre'de 3-6 Yaş Çocuk Bakımı ve Oyun Odası Gelişimsel Etkinliği Kursu Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement