Son dakika Cenaze haberleri, Cenaze son dakika, son dakika Cenaze

Son Dakika Cenaze Haberleri

  • Adıyaman'da inşaat işçisi otel odasında intihar etti
    23:11 Adıyaman'da inşaat işçisi otel odasında intihar etti

    Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bir inşaat işçisi, kaldığı otel odasında kendini pompalı tüfekle vurarak intihar etti. Olay yerine gelen polis ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Soruşturma devam ediyor.

  • Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay'ın Annesi Vefat Etti
    21:49 Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay'ın Annesi Vefat Etti

    Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'ın annesi Hacı Kadın Akay, yaşlılığa bağlı sebeplerden dolayı hayatını kaybetti. Hacı Kadın Akay'ın cenazesi yarın Bünyan ilçesinde öğlen namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

  • Erzurum'da hafif ticari araç şarampole devrildi, 5 kişi yaralandı
    20:42 Erzurum'da hafif ticari araç şarampole devrildi, 5 kişi yaralandı

    Erzurum-Artvin karayolu Karagöbek mevkisinde Mustafa Ö'nün kullandığı hafif ticari araç, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü ile araçtaki 4 kişi yaralandı. İhbar üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralıların kaza yapmadan önce Tortum ilçesinde bir cenaze törenine katıldıkları belirtildi.

  • Balıkesir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yamaç Paraşütü Kazasında Hayatını Kaybetti
    19:21 Balıkesir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yamaç Paraşütü Kazasında Hayatını Kaybetti

    Balıkesir Üniversitesi öğretim görevlisi Mehmet Faik Şenergin, Kazdağları'nda yamaç paraşütü yaparken ters rüzgarın etkisiyle düşerek hayatını kaybetti. Şenergin'in cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

  • İnşaat işçisi otelde ölü bulundu
    18:27 İnşaat işçisi otelde ölü bulundu

    Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde kaldığı otelde pompalı tüfekle intihar eden inşaat işçisi hayatını kaybetti. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Soruşturma devam ediyor.

  • Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan 'İstiklalden İstikbale' sergisi sanatseverlerle buluştu
    18:10 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan 'İstiklalden İstikbale' sergisi sanatseverlerle buluştu

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'İstiklalden İstikbale' özel sergisi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla sanatseverlerle buluştu. Sergide, Çanakkale Savaşı, Kurtuluş Savaşı, İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy'u anlatan çeşitli objeler ve belgeler yer alıyor. Sergi, mayıs ayının sonuna kadar ziyaret edilebilecek.

  • Safranbolu'da bir kişi bıçaklanarak öldürüldü, şüpheli tutuklandı
    18:01 Safranbolu'da bir kişi bıçaklanarak öldürüldü, şüpheli tutuklandı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bir kişinin bıçaklanarak öldürüldüğü kavgaya ilişkin gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. İsmetpaşa Mahallesi'ndeki bir kıraathanede çıkan tartışma sonucunda Recep H. bıçaklanarak hayatını kaybetti. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Kamboçya'da saldırı sonucu hayatını kaybeden Ufuk Öntürk'ün cenazesi İzmir'de defnedildi
    16:42 Kamboçya'da saldırı sonucu hayatını kaybeden Ufuk Öntürk'ün cenazesi İzmir'de defnedildi

    Kamboçya'da uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ufuk Öntürk'ün cenazesi, Dışişleri Bakanlığının girişimleriyle ülkeye getirilerek İzmir'de toprağa verildi. Öntürk'ün ablası, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan'a teşekkür etti.

  • Kamboçya'da öldürülen İzmirli Ufuk Öntürk defnedildi
    16:27 Kamboçya'da öldürülen İzmirli Ufuk Öntürk defnedildi

    Güneydoğu Asya ülkesi Kamboçya'da çekiçli saldırı sonucu hayatını kaybeden Ufuk Öntürk, İzmir'de defnedildi. Öntürk'ün eniştesi, olayın bir kül tablasının düşmesiyle başladığını ve 6 kişi tarafından çekiçle vurularak öldürüldüğünü belirtti. Cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Kamboçya'da çekiçli saldırıya uğrayan Ufuk Öntürk İzmir'de defnedildi
    16:20 Kamboçya'da çekiçli saldırıya uğrayan Ufuk Öntürk İzmir'de defnedildi

    Kamboçya'da kaldığı pansiyonda çekiçli saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Ufuk Öntürk'ün cenazesi İzmir'de defnedildi. Cinayetle ilgili bilgi veren enişte Deniz Keser, saldırının pansiyon çalışanları ve akrabaları tarafından gerçekleştirildiğini belirtti. Öntürk'ün cenazesinin Türkiye'ye getirilmesi için devlet yetkilileri harekete geçti. AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan da cenaze namazına katıldı ve devletin desteğini vurguladı.

  • Uzman Onbaşı Mustafa Yılmaz, Kalp Krizi Sonucu Toprağa Verildi
    16:08 Uzman Onbaşı Mustafa Yılmaz, Kalp Krizi Sonucu Toprağa Verildi

    Hatay'ın Antakya ilçesinde nöbetteyken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden uzman onbaşı Mustafa Yılmaz, memleketi Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde toprağa verildi. Yılmaz için Katırkuyu Mahallesi'nde düzenlenen törene, yakınları ve ilgili yetkililer katıldı. Yılmaz'ın annesi, oğlunu asker selamıyla son yolculuğuna uğurladı.

  • Manisa'nın ilçelerinde şanlı zaferin 109. yılı kutlandı
    13:35 Manisa'nın ilçelerinde şanlı zaferin 109. yılı kutlandı

    Çanakkale Zaferi'nin 109. yılı Manisa'nın ilçelerinde düzenlenen törenlerle kutlandı. Salihli, Alaşehir ve Sarıgöl ilçelerinde gerçekleştirilen etkinliklerde şehitler anıldı. Törenlerde çelenk sunumu, saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması ve dua edilmesi gibi etkinlikler gerçekleştirildi. Ayrıca, Salihli'de Asri ve Karaağaç Mezarlığındaki şehitlikler ziyaret edildi ve Sarıgöl'de anma programı düzenlendi.

  • Antalya'da müstakil evde yalnız yaşayan 59 yaşındaki adamın oğlu tarafından yatağında cansız bedeni bulundu
    12:26 Antalya'da müstakil evde yalnız yaşayan 59 yaşındaki adamın oğlu tarafından yatağında cansız bedeni bulundu

    Antalya'nın Kepez ilçesinde müstakil evde yalnız yaşayan 59 yaşındaki Mustafa İşlek'in oğlu, babasının yatağında hareketsiz halde bulunması üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde İşlek'in hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili polis incelemesi devam ediyor.

  • Balıkesir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yamaç Paraşütü Kazasında Hayatını Kaybetti
    11:46 Balıkesir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yamaç Paraşütü Kazasında Hayatını Kaybetti

    Balıkesir Üniversitesi'nde öğretim görevlisi Mehmet Faik Şenergin, Kazdağları'nda yamaç paraşütü yaparken ters rüzgarın etkisiyle düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Şenergin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Üniversite camiası büyük üzüntü yaşadı.

  • Ali Sirmen'in cenaze töreni yarın yapılacak
    11:28 Ali Sirmen'in cenaze töreni yarın yapılacak

    84 yaşında yaşamını yitiren Cumhuriyet gazetesinin usta yazarı ve Cumhuriyet Vakfı Üyesi Ali Sirmen için yarın saat 11.30'da Cumhuriyet Gazetesi'nin önünde cenaze töreni düzenlenecek. Törenin ardından Sirmen, Zincirlikuyu Mezarlığı'nda defnedilecek. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu da başsağlığı mesajı yayınladı.

  • Adalet Bakanı Tunç: 'Pandemiden, depremden ve dış gelişmelerden kaynaklanan olumsuz etkilerden sıyrılarak, halkımızın alım gücünü artırmaya devam...
    02:14 Adalet Bakanı Tunç: "Pandemiden, depremden ve dış gelişmelerden kaynaklanan olumsuz etkilerden sıyrılarak, halkımızın alım gücünü artırmaya devam...

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın'ın Amasra ilçesinde katıldığı iftar programında, pandemi, deprem ve dış gelişmelerden kaynaklanan olumsuz etkilerden sıyrılarak halkın alım gücünü artırmaya devam edeceklerini belirtti. Bakan Tunç, Türkiye'nin gelişimi ve terörle mücadeledeki başarılarına değinerek, yeni dönemde halkın refahının artacağını vurguladı.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Olumsuz etkilerden sıyrılacağız ve alım gücünü artıracağız
    17 Mar Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Olumsuz etkilerden sıyrılacağız ve alım gücünü artıracağız

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın'ın Amasra ilçesinde katıldığı iftar programında, pandemi, deprem ve dış gelişmelerden kaynaklanan olumsuz etkilerden hızla sıyrılacaklarını ve halkın alım gücünü artırmaya devam edeceklerini söyledi. Tunç, Türkiye'nin gelişimini ve kalkınmasını istemeyenlerin engellerine rağmen başarıyla aştıklarını belirtti ve yeni dönemde Türkiye'nin tüm olumsuz etkilerinden kurtularak halkın alım gücünün artacağını vurguladı.

  • Ali Sirmen Hayatını Kaybetti
    17 Mar Ali Sirmen Hayatını Kaybetti

    84 yaşındaki Ali Sirmen, duayen gazeteci, Cumhuriyet gazetesi yazarı ve Cumhuriyet Vakfı Üyesi olarak tanınan bir isimdi. Aynı zamanda hukukçu ve oyuncu olan Sirmen, bir süredir tedavi görüyordu. Cenaze programı henüz açıklanmadı.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Türkiye'yi terörden arınmış bir geleceğe kavuşturacağız
    17 Mar Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Türkiye'yi terörden arınmış bir geleceğe kavuşturacağız

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın'ın Ulus ilçesinde düzenlenen cenaze töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'yi terörden arınmış bir geleceğe kavuşturmanın gayreti içerisinde olacaklarını belirtti. Tunç, AK Parti döneminde ilçeye yapılan yatırımları anlattı ve halkın refahını artırmaya devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca, dünyada mazlumun yanında olmaya devam edeceklerini ve adaleti savunacaklarını söyledi.

  • Darıca'da Silahlı Saldırı Sonucu Öldürülen Gülhan Esen Erzurum'da Defnedildi
    17 Mar Darıca'da Silahlı Saldırı Sonucu Öldürülen Gülhan Esen Erzurum'da Defnedildi

    Kocaeli'nin Darıca ilçesinde işe giderken eski erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürülen Gülhan Esen, memleketi Erzurum'da toprağa verildi. Cenaze töreninde ailesi ve yakınları büyük bir üzüntü yaşadı.

  • 7 aylık evli genci sokak ortasında öldüren kişinin takıntılı eski erkek arkadaşı olduğu tespit edildi
    17 Mar 7 aylık evli genci sokak ortasında öldüren kişinin takıntılı eski erkek arkadaşı olduğu tespit edildi

    Kocaeli'de işe giderken başından vurularak öldürülen 25 yaşındaki Gülhan Esen'in katilinin takıntılı eski erkek arkadaşı M.T. olduğu ortaya çıktı. M.T.'nin, Esen'in 7 ay önce yaptığı evliliği kabullenemediği ve takıntı haline getirdiği öğrenildi.

  • Grup Laçin Üyesi Şerif Baldemir Hayatını Kaybetti
    17 Mar Grup Laçin Üyesi Şerif Baldemir Hayatını Kaybetti

    90'lı yılların efsane gruplarından biri olan Grup Laçin'in üyesi Şerif Baldemir, 2.5 aydır yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Grup üyesi Serkan Çağrı, sosyal medya hesabından üzücü haberi duyurdu. Cenaze, Balçova Eyüp Sabri Camii'nden kaldırılacak.

  • Kamboçya'da hayatını kaybeden Ufuk Öntürk'ün cenazesi İzmir'e getirildi
    17 Mar Kamboçya'da hayatını kaybeden Ufuk Öntürk'ün cenazesi İzmir'e getirildi

    Kamboçya'da yaşayan ve uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ufuk Öntürk'ün cenazesi, Dışişleri Bakanlığının girişimleriyle İzmir'e getirildi. Öntürk'ün eniştesi, saldırıyla ilgili tutuklamaların yapıldığını ve sorumluların en ağır cezaya çarptırılmasını beklediklerini söyledi. Cenazenin Türkiye'ye getirilme sürecinde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Kadir İnan'a teşekkür edildi.

  • Kamboçya'da saldırıya uğrayan Ufuk Öntürk'ün cenazesi İzmir'e getirildi
    17 Mar Kamboçya'da saldırıya uğrayan Ufuk Öntürk'ün cenazesi İzmir'e getirildi

    Kamboçya'da kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanları tarafından çekiçli saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Ufuk Öntürk'ün cenazesi, Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle yakınlarının yaşadığı İzmir'e getirildi. Cenazenin yarın defnedileceği öğrenildi.

  • Tartıştığı Husumetlisini 12 Kurşunla Öldürdü, Cenaze Gözyaşları Arasında Teslim Alındı
    17 Mar Tartıştığı Husumetlisini 12 Kurşunla Öldürdü, Cenaze Gözyaşları Arasında Teslim Alındı

    Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kişi, daha önce tartıştığı husumetlisi olan 4 çocuk babası adamı 12 kurşunla öldürdü. Şüphelinin daha önceden adam öldürmekten ve ruhsatsız silah taşımaktan sabıkası olduğu öğrenildi. Cenaze, yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verilmek üzere teslim alındı.

  • Cinayetten 12 sene hapis cezası alan adam, tartıştığı eski komşusunu öldürüp kaçtı
    17 Mar Cinayetten 12 sene hapis cezası alan adam, tartıştığı eski komşusunu öldürüp kaçtı

    Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kişi, daha önce tartıştığı husumetlisi 4 çocuk babası adamı 12 kurşunla öldürerek kayıplara karıştı. Şüphelinin daha önceden adam öldürmekten ve ruhsatsız silah taşımaktan sabıkası olduğu öğrenildi. Cenaze yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verilmek üzere teslim alındı.

  • Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Kurt, Alaca'ya uğurlandı
    17 Mar Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Kurt, Alaca'ya uğurlandı

    Gazi Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adem Kurt, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kurt'un cenazesi, düzenlenen cenaze töreninin ardından memleketi olan Çorum'un Alaca ilçesine gönderildi. Doğum yeri olan Alaca'nın Dedepınar köyünde dualar eşliğinde toprağa verildi.

  • Kırıkkale Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Şengönül'ün cenazesi Malatya'da defnedildi
    17 Mar Kırıkkale Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Şengönül'ün cenazesi Malatya'da defnedildi

    Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kırıkkale Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Şengönül'ün cenazesi, memleketi Malatya'da toprağa verildi. Şengönül için Topsöğüt Beldesi Akpınar Mezarlığı'nda öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Törene Şengönül'ün ailesi, yakınları, Malatya Cumhuriyet Başsavcısı, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı, Malatya Baro Başkanı ve vatandaşlar katıldı. Cenaze daha sonra aile mezarlığında defnedildi.

  • Gazeteci Ali Sirmen, 84 yaşında hayatını kaybetti
    17 Mar Gazeteci Ali Sirmen, 84 yaşında hayatını kaybetti

    Duayen gazeteci ve yazar Ali Sirmen, 84 yaşında hayatını kaybetti. Hukukçu ve sinema-dizi oyuncusu da olan Sirmen bir süredir İstanbul'da bir hastanede tedavi görüyordu.

  • Denizli'de Paraşüt Kazası Sonucu Yaralanan Genç Hayatını Kaybetti
    17 Mar Denizli'de Paraşüt Kazası Sonucu Yaralanan Genç Hayatını Kaybetti

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen paraşüt kazasında yaralanan Ege Su Arslan, 21 gün sonra hastanede hayatını kaybetti. Arslan, iniş sırasında başka bir paraşüt ile çarpışarak düşmüştü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Alanya'da apartman yöneticisi tabanca ile öldürüldü
    17 Mar Alanya'da apartman yöneticisi tabanca ile öldürüldü

    Antalya'nın Alanya ilçesinde bir kişi, daha önce tartıştığı apartman yöneticisini tabanca ile ateş ederek öldürdü. Olay yerinden kaçan şüphelinin daha önceden adam öldürmekten ve ruhsatsız silah taşımaktan sabıkası olduğu öğrenildi.

  • Adana'da zincirleme trafik kazasında ağır yaralı hamile kadın hayatını kaybetti
    17 Mar Adana'da zincirleme trafik kazasında ağır yaralı hamile kadın hayatını kaybetti

    Adana'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında ağır yaralanan 1 aylık hamile kadın, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kadının cenazesi ailesine teslim edildi ve Sarıçam ilçesine bağlı Buruk Mahalle mezarlığında defnedilecek.

  • Adana'da sulama kanalında erkek cesedi bulundu
    16 Mar Adana'da sulama kanalında erkek cesedi bulundu

    Adana'nın Yüreğir ilçesinde bulunan sulama kanalında, akıntıda sürüklenen bir kişinin cesedi bulundu. Cesedin İlhan İşçi'ye ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili polis inceleme başlattı.

  • Kütahya'da Cuma Namazı Sırasında Kalp Krizi Geçiren Kişi Toprağa Verildi
    16 Mar Kütahya'da Cuma Namazı Sırasında Kalp Krizi Geçiren Kişi Toprağa Verildi

    Kütahya'da cuma namazı sırasında kalp krizi geçiren ve hastanede hayatını kaybeden kişi, aynı camide kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Halil İbrahim Tekin'in cenazesi, kalp krizi geçirdiği camiye getirildi ve kılınan cenaze namazının ardından Evliya Çelebi Mezarlığı'na defnedildi.

  • Beton mikseri devrilen kamyon sürücüsü hayatını kaybetti
    16 Mar Beton mikseri devrilen kamyon sürücüsü hayatını kaybetti

    Bilecik'te meydana gelen trafik kazasında, beton mikseri üzerine devrilen kamyonun sürücüsü hayatını kaybetti. Olay yerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazanın ardından trafik akışı bir süre kontrollü sağlandı.

  • Kırıkkale Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Şengönül vefat etti
    16 Mar Kırıkkale Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Şengönül vefat etti

    Kırıkkale Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Şengönül, tedavi gördüğü hastanede 46 yaşında vefat etti. Şengönül için Kırıkkale Adliyesi önünde tören düzenlendi. Törende, Adalet Bakan Yardımcısı Ramazan Can ve Vali Mehmet Makas, Şengönül'ün ailesine taziyelerini iletti. Şengönül'ün cenazesi memleketi Malatya'ya gönderildi.

  • Kırıkkale Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Şengönül'ün Cenazesi Malatya'ya Gönderildi
    16 Mar Kırıkkale Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Şengönül'ün Cenazesi Malatya'ya Gönderildi

    Akciğer kanseri hastalığından sebebiyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Kırıkkale Adalet Komisyonu Başkanı Mesut Şengönül'ün cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Malatya'ya gönderildi.

  • Çivril'de şehit annesi Hatice Temel hayatını kaybetti
    16 Mar Çivril'de şehit annesi Hatice Temel hayatını kaybetti

    Çivril'in Çapak mahallesinde yaşayan 91 yaşındaki şehit annesi Hatice Temel, yaşlılığa bağlı rahatsızlıklarından dolayı hayatını kaybetti. Temel'in cenazesi köy mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Kaymakam, Belediye Başkanı, Jandarma Komutanı ve köy sakinleri katıldı.

  • Jandarma Uzman Çavuş Uğur Keskin'in Cenazesi Memleketi Ermenek'te Defnedildi
    16 Mar Jandarma Uzman Çavuş Uğur Keskin'in Cenazesi Memleketi Ermenek'te Defnedildi

    Mardin'in Kızıltepe ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Uğur Keskin'in cenazesi, memleketi Karaman'ın Ermenek ilçesinde toprağa verildi. Keskin'in cenazesi, Elmayurdu köyündeki babaevinde helallik alınmasının ardından törenin düzenleneceği köy meydanına getirildi. Burada kılınan namazın ardından cenaze, köy mezarlığına defnedildi. Törene, Keskin'in yakınları ile Vali Hüseyin Engin Sarıibrahim, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Alkan, ilçe ve belde belediye başkanları, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Mardin'de görevli Jandarma Uzman Çavuş Uğur Keskin (32),14 Mart'ta Kızıltepe-Viranşehir kara yolunda, iki aracın karıştığı kazada yaralanmış, ambulansla kaldırıldığı Kızıltepe Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

  • Mardin'de trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Uğur Keskin, memleketi Karaman'ın Ermenek ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı
    16 Mar Mardin'de trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Uğur Keskin, memleketi Karaman'ın Ermenek ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı

    Mardin'de görevli olan Jandarma Uzman Çavuş Uğur Keskin, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Kazada yaralanan eşi ise tedavi altına alındı. Keskin'in cenazesi memleketi Karaman'ın Ermenek ilçesinde defnedildi.

  • Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden 'İstiklalden İstikbale' Sergisi
    16 Mar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden 'İstiklalden İstikbale' Sergisi

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart'ta 'İstiklalden İstikbale' özel sergisini sanatseverlerle buluşturacak. Sergide, Çanakkale Savaşları, Kurtuluş Savaşı, İstiklal Marşı ve milli şair Mehmet Akif Ersoy'u anlatan çeşitli obje, eşya, kitap ve belgeler yer alacak. Ayrıca, 'İstiklalden İstikbale Mehmet Akif' belgesel filmi de sergide izlenebilecek.

  • Kütahya'da şarampole devrilen otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi
    16 Mar Kütahya'da şarampole devrilen otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi

    Kütahya-Afyonkarahisar kara yolunda meydana gelen trafik kazasında Talip Azman'ın kullandığı otomobil şarampole devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede sürücü Azman'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, olay yerinde yapılan incelemenin ardından hastaneye götürüldü.

  • İş yerinde öldürülen Ömür, son yolculuğuna duvağıyla uğurlandı
    15 Mar İş yerinde öldürülen Ömür, son yolculuğuna duvağıyla uğurlandı

    Eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen 17 yaşındaki Ömür Arslan, memleketi Denizli'de tabutuna örtülen duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı. Nazilli'de yaşanan olayda genç kızı silahla vurarak öldüren İbrahim Olece, intihar etti. Ömür Arslan'ın cenazesi Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı ve burada düzenlenen cenaze töreninde duvağı tabutunun üzerine örtüldü. Ardından Ömür Arslan, Gümüşler Mezarlığı'nda dualarla defnedildi.

  • Denizli şehidini ebediyete uğurladı
    15 Mar Denizli şehidini ebediyete uğurladı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programı sonrası Mardin'e giden polis aracının kaza yapması sonucu şehit olan polis memuru Fırat Der, memleketi Denizli'de binlerce kişinin katıldığı cenaze törenin ardından son yolcuğuna uğurlandı. Şehidin kaza yaparak şehit olduğu gün aynı zamanda doğum günü olduğu öğrenildi.

  • Eski sevgili kurbanı 17 yaşındaki kız duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı
    15 Mar Eski sevgili kurbanı 17 yaşındaki kız duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde çalıştığı iş yerinde eski erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürülen 17 yaşındaki Ömür Arslan, memleketi Denizli'de düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede talihsiz kızın tabutunun üzerine duvak örtüldü.

  • Ankara Filistin Dayanışma Platformu İsrail'in Gazze saldırılarını kınadı
    15 Mar Ankara Filistin Dayanışma Platformu İsrail'in Gazze saldırılarını kınadı

    Ankara Filistin Dayanışma Platformu üyeleri, İsrail'in ramazan ayında da devam eden Gazze'ye yönelik saldırılarını kınadı. Platform üyeleri cuma namazı sonrasında Hacı Bayram Veli Camisi'nde basın açıklaması yaptı. Harun Özçelik, İsrail'in 6 aydır katliamlarına devam ettiğini ve Müslümanların hiçbir kutsalına saygı göstermeyerek ramazanda da katliamlarını sürdürdüğünü belirtti. Özçelik, 7 Ekim'den itibaren 32 bin masum insanın katledildiğini ve hayatını kaybedenlerin yüzde yetmişinin çocuk ve kadın olduğunu anımsattı. Platform üyeleri, Filistin'de ölenler için dua okudu.

  • Nazilli'de eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen genç kız son yolculuğuna uğurlandı
    15 Mar Nazilli'de eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen genç kız son yolculuğuna uğurlandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde çalıştığı iş yerinde eski erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürülen 17 yaşındaki Ömür Arslan, memleketi Denizli'de tabutuna örtülen duvağıyla son yolculuğuna uğurlandı. Olayda hayatını kaybeden iki gencin daha önce beraber çalıştıkları ve Ömür Arslan'ın iş yerini değiştirdikten sonra ayrıldığı erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü belirtildi. Cenaze töreninde duvağı tabutunun üzerine örtülen genç kızın ailesi ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

  • İftar sonrası hareketsiz şekilde bulunan genç hayatını kaybetti
    15 Mar İftar sonrası hareketsiz şekilde bulunan genç hayatını kaybetti

    Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde iftar sonrası odasında hareketsiz bir şekilde bulunan 29 yaşındaki Musa Alkışçı, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği değerlendirilen genç, cenaze namazının ardından defnedildi.

  • Gaziantep'te Çöp Kamyonu Kazası: Bir Kadın Hayatını Kaybetti
    15 Mar Gaziantep'te Çöp Kamyonu Kazası: Bir Kadın Hayatını Kaybetti

    Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde, çöp kamyonunun çarptığı Meral Dalgacı isimli kadın yaşamını yitirdi. Deniz Mahallesi'nde yolun karşısına geçmeye çalışan Dalgacı'ya, plakası ve sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen çöp kamyonu çarptı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Dalgacı'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Cenaze, Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

  • Konya'da düşen askeri uçakta şehit olan Uzman Çavuş Ercan Güven'in cenazesi Aydın'da defnedildi
    15 Mar Konya'da düşen askeri uçakta şehit olan Uzman Çavuş Ercan Güven'in cenazesi Aydın'da defnedildi

    Konya'da askeri eğitim uçağının düştüğü üs bölgesindeki şantiyede şehit olan Uzman Çavuş Ercan Güven'in cenazesi, memleketi Aydın'da toprağa verildi.

  • Konya'da düşen uçağın şehidi Ercan Güven gözyaşlarıyla toprağa verildi
    15 Mar Konya'da düşen uçağın şehidi Ercan Güven gözyaşlarıyla toprağa verildi

    Konya'da düşen NF-5 tipi eğitim uçağının şehit olan Hava İstihkam Uzman Çavuş Ercan Güven'in cenazesi, Aydın'ın Efeler ilçesinde gözyaşları arasında defnedildi. Şehit Güven için Konya Havaalanı'nda tören düzenlendi ve cenaze askeri uçakla memleketine getirildi. Cenaze namazının ardından şehit, Kemer Mezarlığı'na defnedildi. Törene, Aydın Valisi, belediye başkanları, askeri ve sivil erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı.

  • Şırnak'ta kaza sonucu şehit olan polis memuru Denizli'de son yolculuğuna uğurlandı
    15 Mar Şırnak'ta kaza sonucu şehit olan polis memuru Denizli'de son yolculuğuna uğurlandı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şırnak'taki programı sonrası Mardin'e giden polis aracının kaza yapması sonucu şehit olan polis memuru Fırat Der, Denizli'de düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin kaza yaparak şehit olduğu gün aynı zamanda doğum günü olduğu öğrenildi. Törene İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  • Oktay Yerdelen, Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama eski çalışanları tarafından dualarla uğurlandı
    15 Mar Oktay Yerdelen, Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama eski çalışanları tarafından dualarla uğurlandı

    Erzurum'da uzun yıllar Türkiye Gazetesi'nde görev yapan Oktay Yerdelen, rahatsızlığına yenik düşerek vefat etti. Cenazesi Narmanlı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. İhlas Pazarlama ve İhlas Haber Ajansı yetkilileri, spor kulüplerinin temsilcileri ve yakınları da cenaze namazına katıldı.

  • İsrail'in engellemeleri ibadete engel olamadı: 80 bin Filistinli Mescid-i Aksa'da namaz kıldı
    15 Mar İsrail'in engellemeleri ibadete engel olamadı: 80 bin Filistinli Mescid-i Aksa'da namaz kıldı

    İsrail'in çıkardığı zorluklara ve engellemelere rağmen yaklaşık 80 bin Filistinli, ramazan ayının ilk cuma namazını Mescid-i Aksa'da kıldı. Kudüs İslami Vakıflar İdaresi'ne göre, cuma namazının ardından İsrail'in Gazze Şeridi ve Batı Şeria'daki saldırılarında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri, İsrail'in kısıtlamalarına rağmen Aksa'ya akın edenleri övgüyle karşıladı ve Arap ve İslam ülkelerinin sessiz kalmasını eleştirdi. İsrail polisi ise Mescid-i Aksa'ya girişleri engelledi ve sağlık ekiplerine izin vermedi.

  • AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt'un Annesi Hayatını Kaybetti
    15 Mar AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt'un Annesi Hayatını Kaybetti

    AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt'un annesi Fatma Kurt, Adana'da bulunan özel bir hastanede tedavi gördüğü yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti. Cenaze Adıyaman'a getirilerek defnedildi.

  • Eski Trabzon Milletvekili İbrahim Vecdi Aksakal İçin Meclis'te Cenaze Töreni Düzenlendi
    15 Mar Eski Trabzon Milletvekili İbrahim Vecdi Aksakal İçin Meclis'te Cenaze Töreni Düzenlendi

    Trabzon'da 1936 yılında doğan ve eski Trabzon Milletvekili olan İbrahim Vecdi Aksakal için Meclis'te cenaze töreni düzenlendi. Törene, Aksakal'ın ailesi, yakınları ve birçok siyasi isim katıldı. Aksakal'ın naaşı, yarın Trabzon'un Of ilçesinde defnedilecek.

  • Bebeğini döverek öldüren babaya hakkında istenen ceza belli oldu
    15 Mar Bebeğini döverek öldüren babaya hakkında istenen ceza belli oldu

    Arnavutköy'de 2003 yılında 15 aylık oğlu Armağan'ı döverek ölümüne neden olduktan sonra gizlice gömdüğü iddia edilen ve 3 çocuğunun ihbarı üzerine olaydan 20 yıl sonra hakkında dava açılan babanın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

  • Erzurum'da eşi ve kızını öldüren coğrafya öğretmeni tutuklandı
    15 Mar Erzurum'da eşi ve kızını öldüren coğrafya öğretmeni tutuklandı

    Erzurum'da psikolojik tedavi gören coğrafya öğretmeni Zülküf Böçkün, kıskançlık nedeniyle tartıştığı eşi Kadriye Böçkün ve kendisini engellemeye çalışan kızı Asude Helen Böçkün'ü bıçak darbeleriyle öldürmüştü. Zanlı, polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

  • Zimbabve'de peygamberliğini ilan eden şarlatan çocuk istismarı suçlamasıyla tutuklandı
    15 Mar Zimbabve'de peygamberliğini ilan eden şarlatan çocuk istismarı suçlamasıyla tutuklandı

    Zimbabve'de peygamberliğini ilan eden bir şarlatanın skandallarla dolu çiftliği ortaya çıktı. Çocuk istismarı suçlaması yöneltilen 56 yaşındaki Ishmael Chokurongerwa'nın özel mülküne yapılan operasyonda 251 çocuk kurtarılırken, özel mülkte hayatını kaybeden çocuklara ait olduğu tahmin edilen isimsiz mezarlar da bulundu.

  • Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'nda silahla başından vurulan er hayatını kaybetti
    14 Mar Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'nda silahla başından vurulan er hayatını kaybetti

    Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli er Ahmet Talha Akçay, silahla başından vurulmuş halde bulundu. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 22 yaşındaki askerin intihar ettiği ihtimali üzerinde duruluyor. Cenaze Samsun'a gönderildi.

  • Şırnak'ta trafik kazasında şehit olan polis memuru için tören düzenlendi
    14 Mar Şırnak'ta trafik kazasında şehit olan polis memuru için tören düzenlendi

    Şırnak'ta meydana gelen trafik kazasında şehit olan 34 yaşındaki polis memuru Fırat Der için Denizli Çardak Havalimanı'nda tören düzenlendi. Şehidin naaşı, silah arkadaşları tarafından omuzlarda taşınarak cenaze nakil aracına kadar eşlik edildi. Şehit Der'in cenazesi yarın Sarayköy ilçesinde toprağa verilecek.

  • Şırnak'ta trafik kazasında şehit olan polis memuru Fırat Der'in naaşı Denizli'ye getirildi
    14 Mar Şırnak'ta trafik kazasında şehit olan polis memuru Fırat Der'in naaşı Denizli'ye getirildi

    Şırnak'ın İdil ilçesinde trafik kazası sonucu şehit olan polis memuru Fırat Der'in naaşı, askeri uçakla memleketi Denizli'ye getirildi. Şehidin naaşı, Denizli'de düzenlenen törenin ardından toprağa verilecek.

  • Şırnak'ta trafik kazasında şehit olan polis memuru son yolculuğuna uğurlandı
    14 Mar Şırnak'ta trafik kazasında şehit olan polis memuru son yolculuğuna uğurlandı

    Şırnak'ta meydana gelen trafik kazasında şehit olan polis memuru İlker Duran, Kayseri'nin Develi ilçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Duran'ın cenazesi, Kayseri Havalimanı'ndan alınarak Develi Merkez Camisi'ne getirildi. Törene, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve diğer protokol üyeleri katıldı.

  • Şehit polis memuru Duran son yolculuğuna uğurlandı
    14 Mar Şehit polis memuru Duran son yolculuğuna uğurlandı

    Şırnak'ta meydana gelen trafik kazasında şehit olan Polis Memuru İlker Duran, memleketi Kayseri'nin Develi ilçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Duran'ın cenazesi, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve diğer protokol üyelerinin katılımıyla Develi Merkez Cami'de ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Develi Şehir Mezarlığı'na defnedildi.

  • Şırnak'ta trafik kazasında şehit olan polis memuru Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı
    14 Mar Şırnak'ta trafik kazasında şehit olan polis memuru Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı

    Şırnak'ta meydana gelen trafik kazasında şehit olan Polis Memuru İlker Duran, memleketi Kayseri'nin Develi ilçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenazesine İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri milletvekilleri, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  • Erzurum'da evde tartıştığı eşi ile kızını bıçaklayarak öldürüp kaçan zanlı tutuklandı
    14 Mar Erzurum'da evde tartıştığı eşi ile kızını bıçaklayarak öldürüp kaçan zanlı tutuklandı

    Erzurum'da Yunus Emre Mahallesi'ndeki evlerinde tartışma çıkan Zülküf B., eşi Kadriye B. ve kızı Asude Helen B.'yi bıçaklayarak kaçtı. Olayın ardından sağlık ekipleri tarafından hayatlarını kaybettikleri belirlenen anne ve kızın cesetleri morga götürüldü. Zanlı, kaçarken yakalandıktan sonra tutuklandı. Kadriye B. ve Asude Helen B.'nin cenazeleri defnedildi. Zanlının coğrafya öğretmeni olduğu ve öldürdüğü eşinin ise bir hastanede ebe olarak çalıştığı öğrenildi.

  • Kayseri'de Üniversite Öğrencisi Kız Arkadaşını Tüfekle Öldüren Sanığın Yargılanması Devam Ediyor
    14 Mar Kayseri'de Üniversite Öğrencisi Kız Arkadaşını Tüfekle Öldüren Sanığın Yargılanması Devam Ediyor

    Kayseri'de üniversite eğitimine katkı sağlamak için çalıştığı lokantadan çıkan 18 yaşındaki eski kız arkadaşını, sokakta tüfekle öldüren sanığın yargılanmasına devam edildi. Sanık Gökhan Çatbaş'ın akıl sağlığına ilişkin rapor bekleniyor. Baba, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep ediyor.

  • Bilecik'te 3 Dönem Görev Yapan Muhtarın Cenazesi Defnedildi
    14 Mar Bilecik'te 3 Dönem Görev Yapan Muhtarın Cenazesi Defnedildi

    Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Kasımlar Köyü Muhtarı İbrahim Can, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Üç dönemdir muhtarlık yapan Can'ın cenazesi, Vali Şefik Aygöl ve Gölpazarı Kaymakamı Alparslan Sözen'in katıldığı törenin ardından köy mezarlığına defnedildi.

  • Katledilen anne ve kızı gözyaşlarıyla uğurlandı
    14 Mar Katledilen anne ve kızı gözyaşlarıyla uğurlandı

    Erzurum'da Coğrafya Öğretmeni Zülküf Böçkün'ün katlettiği eşi Kadriye Böçkün ve kızı Asude Helen Böçkün'ün cenazeleri gözyaşları içinde kaldırıldı.

  • Galatasaray Taraftarı Selçuk Tuncer Alanya'da Defnedildi
    14 Mar Galatasaray Taraftarı Selçuk Tuncer Alanya'da Defnedildi

    Trendyol Süper Lig'in 29. haftasındaki Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı sırasında rahatsızlanan ve hastanede vefat eden 62 yaşındaki Selçuk Tuncer, Alanya'da toprağa verildi. Tuncer'in cenazesi Gürses Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Bektaş Aile Mezarlığı'na defnedildi.

  • Selvi Boylum Al Yazmalım'ın yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! Kadir İnanır duygusal anlar yaşadı
    14 Mar Selvi Boylum Al Yazmalım'ın yapımcısı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! Kadir İnanır duygusal anlar yaşadı

    Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Selvi Boylum Al Yazmalım gibi Yeşilçam filmlerinin ünlü yapımcısı Arif Keskiner için Teşvikiye Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Törene katılan Kadir İnanır, arkadaşının tabutu başında gözyaşlarına hakim olamadı.

  • Erzurum'da Coğrafya Öğretmeni Tarafından Katledilen Kadın ve Kızının Cenazesi Toprağa Verildi
    14 Mar Erzurum'da Coğrafya Öğretmeni Tarafından Katledilen Kadın ve Kızının Cenazesi Toprağa Verildi

    Erzurum'da coğrafya öğretmeni Z.B'nin katlettiği eşi Kadriye B ve kızı Asude Helen B'nün cenazeleri gözyaşları içinde toprağa verildi. Olayın ardından Z.B'nin yakalandığı bildirildi.

  • Erzurum'da eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen anne ile kızının cenazeleri toprağa verildi
    14 Mar Erzurum'da eşi tarafından bıçaklanarak öldürülen anne ile kızının cenazeleri toprağa verildi

    Erzurum'un Palandöken ilçesinde Zülküf B. tarafından bıçaklanarak öldürülen Kadriye B. ve Asude Helen B'nin cenazeleri toprağa verildi. Cenaze törenine ailenin yakınları, AK Parti Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve vatandaşlar katıldı. Zanlı Zülküf B. ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

  • 20 yaşındaki kayıp gencin cesedi Belgrad Ormanı'nda bulundu
    14 Mar 20 yaşındaki kayıp gencin cesedi Belgrad Ormanı'nda bulundu

    İstanbul'da ailesinin bir ay önce kayıp ihbarında bulunduğu 20 yaşındaki Serhat Tekin Kantele'nin cesedi Belgrad Ormanı'nda bulundu. Bir grup fotoğrafçının ihbarı üzerine polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Adli Tıp Kurumu'ndaki inceleme sonucunda cesedin Kantele'ye ait olduğu tespit edildi. Cenaze, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi.

  • Yeşilçam filmlerinin ünlü yapımcısı Arif Keskiner için tören düzenlendi
    14 Mar Yeşilçam filmlerinin ünlü yapımcısı Arif Keskiner için tören düzenlendi

    Yeşilçam filmlerinin ünlü yapımcısı Arif Keskiner için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda (CRR) düzenlenen törene sanat ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı. Tören sırasında Keskiner'in ailesi ve yakınları duygusal konuşmalar yaptı. Arif Keskiner, Teşvikiye Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kilyos Demirciköy Mezarlığı'na defnedilecek.

  • Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Kasımlar Köyü Muhtarı İbrahim Can hayatını kaybetti
    14 Mar Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Kasımlar Köyü Muhtarı İbrahim Can hayatını kaybetti

    Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Kasımlar Köyü'nün sevilen muhtarı İbrahim Can (67) geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Can'ın cenazesi öğle namazına müteakip Kasımlar Köyü Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedilecek.

  • Bulgar Ortodoks Kilisesi Patriği Neofit Hayatını Kaybetti
    14 Mar Bulgar Ortodoks Kilisesi Patriği Neofit Hayatını Kaybetti

    Bulgar Ortodoks Kilisesi Patriği ve Başpiskoposu Neofit, Ekim 2023'ten bu yana akciğer hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü Sofya Askeri Tıp Akademisi Hastanesi'nde 78 yaşında hayatını kaybetti. Neofit için Bulgaristan'ın orta kesiminde bulunan Troyan Manastırı'nda toprağa verileceği ve tarihi daha sonra açıklanacak cenaze gününde 'ulusal yas' ilan edilecek. Ülke genelinde kiliselerin çan sesleri, 78 yaşındaki Patriğin vefatını duyururken, Ortodoks Kilisesinin üst yönetim organı Yüksek Senod üyeleri, yeni patrik seçilene kadar Neofit'in yerine geçecek vekilini belirlemek üzere toplandı. Kilisenin iç tüzüğüne göre, bu görevin en yaşlı Senod üyesi Veliko Tırnovo Metropoliti Grigoriyi'ye verilmesi bekleniyor. Yeni patriğin 4 aylık sürede yapılacak Yüksek Senod oturumunda seçilmesi öngörülüyor. Cumhurbaşkanı Rumen Radev, sosyal medyada paylaştığı taziye mesajında, 'Patrik Neofit'in ölümü, Kilise ve Bulgar halkı için büyük bir kayıptır.' ifadesini kullandı. İstifa eden Başbakan Nikolay Denkov, 'Neofit'in derin bir üzüntüyle cennet yoluna uğurluyoruz.' açıklamasında bulundu. Bulgaristan Müslümanları Başmüftüsü Mustafa Aliş Haci de taziye mesajında, 'Bulgar Patriği ve Sofya Metropoliti Neofit'in dünyevi yolculuğunun sona erdiğini üzüntü ve kederle öğrenmiş bulunuyoruz. Kendisi akıllarımızda olağanüstü iyi bir insan ve diyaloğa açık bir ruhani lider olarak kalacaktır.' ifadesine yer verdi. Sofya'da 1945'te doğan ve Simeon Nikolov Dimitrov adı verilen Patrik Neofit, 2013'te eski Patrik Maksim'in vefatının ardından Bulgar Ortodoks Kilisesi Patriği ve Başpiskoposu olarak seçilmişti. Neofit, akciğer hastalığı nedeniyle Sofya Askeri Tıp Akademisi Hastanesi'nde Ekim 2023'ten bu yana tedavi görüyordu.

  • Nevşehir'de su kanalına düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
    13 Mar Nevşehir'de su kanalına düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

    Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Selahattin Özdemir (73) yönetimindeki otomobil su kanalına düştü. Kazada sürücü hayatını kaybederken, araçta bulunan bir kişi ise kendi imkanlarıyla sudan çıkmayı başardı. Olay yerine sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı çalışma sonucunda sürücünün cansız bedeni sudan çıkarıldı ve cenaze otopsi için Nevşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

  • Devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybeden adam son yolculuğuna uğurlandı
    13 Mar Devrilen traktörün altında kalarak hayatını kaybeden adam son yolculuğuna uğurlandı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde meydana gelen kaza sonucu traktörün altında kalarak hayatını kaybeden 36 yaşındaki 3 çocuk babası, bugün defnedildi. Sürücü Pekcan'ın kontrolünden çıkan traktör devrilmiş ve Pekcan olay yerinde hayatını kaybetmiştir.

  • Akyazı'da traktör kazasında hayatını kaybeden 3 çocuk babası son yolculuğuna uğurlandı
    13 Mar Akyazı'da traktör kazasında hayatını kaybeden 3 çocuk babası son yolculuğuna uğurlandı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde meydana gelen traktör kazasında hayatını kaybeden 36 yaşındaki 3 çocuk babası, Karaçalılık Mahallesi Merkez Cami'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Advertisement