Cizre'de İzinsiz Gösteri Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Cizre'de İzinsiz Gösteri Devam Ediyor

Cizre\'de İzinsiz Gösteri Devam Ediyor

Şırnak’ın Cizre ilçesinde, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan’ın Suriye’den çıkarılışının 17’nci yıl dönümü nedeniyle öğle saatlerinde çıkan olaylar sürüyor.

09.10.2015 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Cizre ilçesinde, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan'ın Suriye'den çıkarılışının 17'nci yıl dönümü nedeniyle öğle saatlerinde çıkan olaylar sürüyor. İlçede izinsiz gösteri düzenleyen YDG-H'lı bir grup, ilçedeki yolları ulaşıma kapatarak, hayatı felç etti. Polis, gruplara biber gazı ve tazyikli su ile müdahale etti.

Cizre'de, Abdullah Öcalan'ın Suriye'den çıkarılışının yıl dönümü nedeniyle öğle saatlerinde başlayan olaylar sürüyor. İlçede, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'lı bir grup, ilçe merkezine giden Nusaybin, İdil ve Yafes Caddeleri ile Yeni çevre yollarını, araçları durdurarak, trafiğe kapattı. Sürücülerin kontak anahtarlarını alan grup, olay yerine sevk edilen polis ekiplerine de taş ve molotof kokteylleri ile saldırdı. Polis de gruplara, gaz bombaları ve tazyikli su ile müdahale etti. Ancak buna rağmen göstericiler dağılmazken, polis zaman zaman havaya ateş açtı.

Göstericilerin barikat olarak kullandıkları araçlar nedeniyle giriş ve çıkışların yapılamadığı, vatandaşların hastanelere bile ulaşamadığı ilçede, Türkiye'yi Irak'a bağlayan uluslararası karayolunda araç geçişlerine kontrollü bir şekilde izin veriliyor. İlçede olaylar sürüyor. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cizre'de İzinsiz Gösteri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement